Kjøp og vedlikehold av program for renholdsplanlegging

Informacija apie pirkimą

2015-09-23 15:35 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norvegija
971524960

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Avtale om kjøp og vedlikehold av programvare for renholdsplanlegging. Vedlikeholdsavtale løper så lenge produktet er i bruk, men skal med jevne mellomrom vurderes konkurranseutsatt etter at avtalen har løpt i fire år. Verdi oppgitt er basert på kjøp, implementering og vedlikehold i fire år.

Programvaren skal være tegningsbasert med mulighet for enkelt å endre tegningene direkte i programvaren, som automatisk oppdateres mellom planlegging, tegning og kalkyle. Systemet skal være lett å logge seg på, oversiktlig å bruke, og ha norsk som språk. Det skal kunne beregnes daglige, periodiske og hovedrenholdsoppgaver med tids- og priskalkyler samt kunne genereres ulike typer relevante rapporter. Det skal være enkelt både å skrive ut tegninger med fargekoder samt overføre disse til nettbrett til bruk av renholderne. Programmet skal inneholde en justerbar planleggingsfunksjon for arbeidsfordeling, endring av romtyper, arbeidsmetoder og prosedyrer.

Hver enkelt renholder skal ha eget nettbrett som arbeidsverktøy med tegninger over eget område, der det kan registreres utførte arbeidsoppgaver og avvik. Det også skal være mulighet for å sende internmeldinger til leder.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp og vedlikehold av renholdsplanleggingsverktøy
Dato for kontraktstildeling: 14-09-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Datec Norge AS, Vestre Rosten 78, Tiller 7025, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva