Vedlikehold av rørpost

Informacija apie pirkimą

2015-06-01 14:59 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norvegija
971524960

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Stortingets Administrasjon har behov for en vedlikeholdsavtale på vårt rørpostsystem av fabrikat Aerocom AC 3000 . Systemet er inndelt i 4 soner, totalt bestående av 50 stasjoner samt sentralutstyr og penser. Avtalen skal inkludere på stedet-reparasjon(vedlikehold), bytte av deler og supplering av utstyr ved mindre utvidelser.

Etter å undersøkt markedet har vi kun funnet en leverandør, og ønsker derfor med denne kunngjøringen å gi potensielle leverandører vi ikke har identifisert muligheten til å tilkjennegi seg ovenfor oss.

Dersom ingen tilbydere melder seg innen utløpsdato for kunngjøringen vil vi inngå kontakt direkte med den identifiserte leverandøren. Dersom vi imidlertid gjennom denne prosessen får kjennskap til flere leveringsdyktige tilbydere vil vi invitere til en enkel anbudskonkurranse om levering av tjenestene.

Forventet verdi for tjenestene er under kr 500.000 over en fireårsperiode.

Kontakt postmottak.innkjop@stortinget.no med tilbakemeldinger.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva