Tjenestekonsesjonsgrunnlag - Innbydelse til å søke om tjenestekonsesjon for å levere brukerstyrt personlig assistanse

Informacija apie pirkimą

02 - Savanoriškas pirkimas
2015-03-26 17:53 (GMT+02:00)
2015-04-15 13:00 (GMT+03:00)
2015-04-09 15:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Alan Kvanvig Alan Kvanvig
964965226

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Stavanger kommune v/kommunalstyret for levekår har vedtatt å innføre fritt brukervalg for brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Med fritt brukervalg menes i denne sammenheng at brukere som har enkelt vedtak fra kommunen om BPA, fritt kan velger enten den kommunale leverandør av BPA (egenregi) eller en av de leverandørene (konsesjonshavere) som kommunen inngår tjenestekonsesjonsavtale med.

 

Stavanger kommune innbyr derfor leverandører til å søke om tildeling av konsesjon i forbindelse med levering av assistansetimer i ordningen brukerstyrt personlig assistanse til brukere i Stavanger kommunen. BPA er hjemlet i helse- og omsorgstjenesteloven av 24.06.2011, og med korresponderende rettigheter etter pasient- og brukerrettighetsloven av 02.07.1999.


Stavanger kommunen ønsker et tilstrekkelig antall leverandører for å sikre at brukerens valgfrihet blir reell.         


Samtidig har leverandør etterspørselsrisiko og det garanteres derfor ikke noe minstevolum av brukerne. Levering av tjenester forutsetter at brukerne velger tjenester fra leverandøren. En begrensning i antall leverandører vil gi mulighet for et mer solid kundegrunnlag for den enkelte leverandør.


Samtidig har kommunen ansvaret for kvaliteten på tjenestene som ytes brukerne, også hvor tjenestene ytes av privat leverandør. Kommunen må på bakgrunn av dette følge opp de private leverandørene. Det er derfor behov for å begrense antallet leverandører kommunen inngår avtale med.

 

Stavanger kommune har derfor valgt å begrense antall tjenestekonsesjoner til mellom 3 – 5 eksterne leverandører, i tillegg til den kommunale leverandøren.

 

 

Tildeling av konsesjonskontrakt/utvelgelsen av kvalifiserte leverandører vil skje på bakgrunn av beste kvalifiserte leverandører. Se kapittel 7 - Utvelgelseskriterier for tildeling av konsesjonskontrakt, i konsesjonsgrunnlag.

 

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva