Konkurranse for levering av telefoni- og mobiltrafikk

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Atviras konkursas
2015-03-18 16:45 (GMT+02:00)
2015-04-17 13:00 (GMT+03:00)
2015-04-09 13:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Lin Helliesen Karen Mauritzen Midbøe
964965226

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kommunene Stavanger og Randaberg, heretter også omtalt som Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse for levering av telefoni- og mobiltrafikk. Avtalen vil også gjelde for kommunene Finnøy og Rennesøy. Oppdragsgiverne er ikke én juridisk enhet. Kommunene bruker felles konkurransegrunnlag, men vil inngå egne kontrakter med vinner av konkurransen og skal betraktes som ulike oppdragsgivere med ulike leverings- og fakturaadresser.Informasjon om Oppdragsgiver finnes på www.stavanger.kommune.no, www.randaberg.kommune.no, www.finnoy.kommune.no og www.rennesoy.kommune.no.

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå kontrakt om levering av telefoni- og mobiltrafikk (herunder omfattes trafikk, abonnement, Sip-trunk og nummerserier). Formålet med anskaffelsen er å sikre Oppdragsgiver pålitelige leveranser av fast- og mobiltelefoni som er av høy kvalitet og teknologisk blant de fremste som tilbys på markedet. Oppdragsgivers målsetting er gjennom denne avtalen å få optimal kvalitet og funksjonalitet til lav pris.

Kontrakten skal omfatte alle kommunene. I tillegg skal følgende kommunale foretak og interkommunale selskap ha opsjon på å kunne slutte til avtalen på samme vilkår som oppdragsgiver:

·         Brannvesenet Sør-Rogaland IKS (antatt årlig forbruk ca. 404 000 kr eks. mva)

·         IVAR IKS (antatt årlig forbruk ca. 108 000 eks. mva)

·         Stavangerregionen Havn IKS (antatt årlig forbruk ca. kr. 200 000)

·         Renovasjonen IKS (antatt årlig forbruk ca. 50 000 kr. eks. mva)

·         Rogaland Revisjon IKS (antatt årlig forbruk ca. 65 000 kr. eks. mva)

·         Sørmarka flerbrukshall IKS/Multihallen og Storhallen IKS (antatt årlig forbruk ca. 77 000 kr. eks. mva)

·         Stavanger Byggdrift KF (antatt årlig forbruk ca. 220 000 kr. eks. mva)

·         Stavanger Natur- og idrettsservice KF (antatt årlig forbruk ca. 200 000 eks. mva)

·         Stavanger Parkeringsselskap KF (antatt årlig forbruk ca. 380 000 kr. eks mva)

·         Sølvberget KF (antatt årlig forbruk ca. 60 000 kr. eks. mva)

Særlig om nedgravde containere

Oppdragsgiver har i dag 1600 nedgravde containere med M2M abonnement. Disse kan vi ikke bytte SIM-kort i. Ved et eventuelt bytte av leverandør som krever bytte av SIM-kort vil vi forbeholde oss retten til å trekke disse abonnementene ut av avtalen.

Ombyttekostnader

Oppdragsgiver har kalkulert at et skifte av leverandør for fast og mobiltelefoni vil påføre oss interne følgekostnader (ombyttekostnader), herunder kostnader for skifte av SIM-kort og administrative kostnader. (Ref: veileder til reglene om offentlige anskaffelser (utgitt av FAD, kap.15 pkt 15.1.1 Tildelingskriterier – avsnitt «Interne følgekostnader som tildelingskriterium»). Avhengig av om tilbudet innebærer bytte av SIM-kort og/eller leverandør, så vil kostnaden bli lagt til pristilbudet i evalueringen av tilbudene. Ombyttekostanden for hovedgruppen fast og mobiltelefoni utgjør totalt kr 482 400, mens de administrative kostnadene beløper seg til kr. 100 000. For spesifikasjon på ombyttekostnader henvises til vedlegg om ombyttekostnader.

De øvrige momenter som Leverandøren skal besvare og ta hensyn til i tilbudet er nevnt i punktene nedenfor og konkurransegrunnlaget forøvrig.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Dynamic documents

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva