Konkurranse levering av vedlikehold, supplering, rådgivning og administrasjon av programvarelisenser

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Atviras konkursas
2015-02-04 11:10 (GMT+02:00)
2015-03-16 13:00 (GMT+02:00)
2015-03-04 13:00 (GMT+02:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Stavanger Kommune Stavanger Kommune
Elvur Hrønn Thorsteinsdottir Karen Mauritzen Midbøe
964965226

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Stavanger kommune, heretter også kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse om levering av vedlikehold, supplering, rådgivning og administrasjon av programvarelisenser. Informasjon om Oppdragsgiver finnes på www.stavanger.kommune.noAvtalen skal også omfatte kommuner, kommunale foretak og interkommunale selskaper som driftes og forvaltes av IT-avdelingen i Stavanger kommune. Stavanger kommune vil anskaffe lisenser for driftsfellesskapet som, i tillegg til Stavanger kommune, består av disse enhetene;

·         Rennesøy kommune

·         Finnøy kommune

·         Forsand kommune

·         Stavanger Sentrum AS

·         Sølvberget KF

·         Stavanger Byggdrift KF

·         Stavanger Natur- og idrettsservice KF

·         Stavanger parkeringsselskap KF

·         Stavanger Konserthus IKS

·         Rogaland Revisjon IKS

·         Renovasjonen IKS

 Følgende kommuner og enheter skal ha opsjon på å kunne slutte seg til denne avtalen;

·         Randaberg kommune

·         Kvitsøy kommune

·         Museum Stavanger AS

·         Attende

Underveis kan det også bli aktuelt å inkludere flere kunder i avtaleperioden. Leverandør skal bistå med det formelle mot programvareleverandør ved slike endringer.

 

Leveranser

Oppdragsgiver ønsker tilbud på lisenser for programvare mv. som støtter de valg oppdragsgiver tar/har tatt. Det skal tilbys løsninger for nyanskaffelser, suppleringskjøp og ulike varianter av vedlikeholdsavtaler. Leverandør skal kunne videreføre og administrere kommunenes eksisterende avtaler, blant annet Enterprise avtaler, EES-avtaler med Microsoft, samt Citrix, Adobe og VMWare. Valgte leverandør skal videre bidra til å sikre at det kan inngås nye denne type avtaler i avtaleperioden på optimale vilkår.

 

Lisensadministrasjon

Lisensadministrasjonen vil i hovedsak bestå av å tilby elektronisk verktøy for administrasjon av eksisterende og nye lisenser, oversikt over aktive lisenser, og oversikt over nødvendig vedlikehold av lisenser. Tilbudt verktøy skal også kunne benyttes i forbindelse med revisjon. Det ønskes også at leverandøren kan ta ut rapporter med lisensoversikt til oppdragsgiverne ved behov.

 

Rådgivning

Leverandør skal kunne yte rådgivning i forbindelse med utvikling av strategi for valg av lisenser og avtaler, og generell rådgivning for de produkter og tjenester som er knyttet til denne leveransen.

Rådgivningen vil være knyttet til Microsofts lisensbestemmelser og hvorvidt oppdragsgiver er kompatibel med disse.



Det skal inngås avtale om kjøp eller leie av lisenser fra Microsoft, Adobe og Citrix.
Valgte leverandør skal senere bl.a. være med i forhandlinger med Microsoft om ytterligere rabatter. Rabatter som oppnås med Microsoft skal i sin helhet trekkes fra tilbudte priser etter at forhandlingene er avsluttet. Tilbyder skal altså oppgi pris før rabatt. Tilbudte priser på Adobe og Citrix skal oppgis som pris til Stavanger kommune Vi skal ikke forhandle om disse lisensene, og tilbudet skal derfor inneholde ferdig forhandlede priser på Adobe og Citrix.

 

Stavanger kommune vurderer dagens Enterprise avtale mot alternativet med skybasert avtale. Tilbyder skal derfor redegjøre for fordeler og ulemper ved de ulike formene og gi tilbud på begge alternativer. Det er likevel pris for videreføring av enterpriselisensieringen som vil bli lagt til grunn for evalueringen av pris. Endelig valg av avtaleform vil først bli bestemt etter forhandlinger med Microsoft. 

 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Dynamic documents

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva