Rammeavtale. Musikk- og litteraturbransjen i tall

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2014-04-09 16:29 (GMT+03:00)
2014-05-14 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Norsk kulturråd Norsk kulturråd
Jan Erik Sæther Ask Jan Erik Sæther Ask
Postboks 8052 Dep
0031 Oslo
Norvegija
971527412

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Økt oppmerksomhet om kunstområdene som næring har skapt behov for mer kunnskap om omfanget og den økonomiske verdien av de ulike kulturbransjene i Norge. Musikk- og litteraturbransjen har det til felles at de forholder seg både til kunsten og markedet. Dette prosjektet/oppdraget skal i første omgang rette søkelyset mot markedet som musikk- og litteraturbransjen representerer.

Ambisjonen med prosjektet er å beregne den økonomiske verdien av norsk musikk- og litteraturbransje, i første omgang for 2013. Eksportinntektene skal skilles ut med tanke på å belyse hva de utgjør av den totale omsetningen. Tallmaterialet fra kartleggingen skal frembringe et grunnlag for å se noen overordnede trekk ved bransjene og gi kunnskap om nyere utviklingstrekk. Eksempelvis hvordan det digitale markedet vokser fram og om hvordan eksporten fordeler seg. Målet er å etablere årlige bransjestatistikker for å kunne følge bransjenes utvikling i Norge over tid.

Musikk- og litteraturbransjen i tall er resultat av et samarbeid mellom Kulturdepartementet og Kulturrådet. Begge virksomhetene bidrar finansielt til gjennomføringen av prosjektet, mens Kulturrådets FoU-seksjon har ansvaret for bestillingen og faglig oppfølging.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Rammeavtale Musikk og litteraturbransjen i tall.pdf 319 KB
Vedlegg A Leveringsomfang.pdf 253 KB
Vedlegg B Konkurransegrunnlag Musikk og litteraturbransjen i tall.pdf 296 KB
Vedlegg D Administrative bestemmelser.pdf 96 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva