Personskadesystem

Informacija apie pirkimą

2014-04-03 08:23 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Statens pensjonskasse Statens pensjonskasse
Slemdalsveien 37
0304 Oslo
Norvegija
982 583 462

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Denne veiledende kunngjøringen har til hensikt å kartlegge hyllevareløsninger og/eller skreddersømprodukter som er tilgjengelig i markedet for å kunne vurdere en mulig fremtidig anskaffelse av et nytt saksbehandlingssystem for personskadeforsikring ved Statens pensjonskasse. Hensikten med kunngjøringen er videre å skaffe grunnlag for budsjettering knyttet til en eventuell anskaffelse. Det er derfor behov for å motta informasjon som gjør Statens pensjonskasse i stand til å vurdere både hvilke krav som er oppfylt, og hvilke kostnader anskaffelse av et slikt system ville innebære.

Saksbehandlingen består hovedsakelig av vilkårsvurdering av rett til forsikring med innhenting, utsending og behandling dokumenter, og utbetaling av erstatningsbeløp. Overordnede krav til systemet er følgende: (1) Dokumenthåndtering skal i størst mulig grad være elektronisk. (2) Sakene krever manuell saksbehandling, men systemet skal gi saksbehandler nødvendig støtte for å følge opp status, attestering og frister på sakene. (3) Det er også krav om å kunne trekke ut styringsrapporter som kan måle saksbehandlingstid, utbetalingsbeløp og lignende. Systemet må blant annet inneholde muligheter for (4) beslutningsstøtte, og (5) føring av journal og arkiv i henhold til NOARK 5- standarden i elektronisk arkivsystem (Public 3600). (6) Utbetaling av erstatningskrav skal skje via økonomisystemet (Agresso). (7) Det må være gode integrasjoner mot disse to systemene. (8) Videre er det et krav at språket i systemet skal være på norsk (bokmål).

Vi ønsker at leverandørene beskriver sine produkter/sin løsning, dokumenterer hvilke krav som oppfylles og eventuelt hvilke krav som ikke oppfylles. For krav som oppfylles bør det dessuten opplyses i hvilken grad kravene er oppfylt. Videre ønsker vi at leverandørene gir opplysninger om anslåtte kostnader for anskaffelse av deres produkter/løsninger.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva