Sårbarhetsoppdrag-SMIR

Informacija apie pirkimą

51 - Site Contract
2013-09-03 10:17 (GMT+03:00)
2013-09-23 13:00 (GMT+03:00)
Ne

Informacija apie pirkėją:

Norsk Polarinstitutt Norsk Polarinstitutt
Oddvar Horn Oddvar Horn
Framsentret
9296 TROMSØ
Norvegija
971022264

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Norsk Polarinstitutt ønsker å inngå avtale om levering av en utredning som oppsummerer eksisterende kunnskap om sårbarhet og metodikk for vurdering av sårbarhet hos flora og fauna i polare strøk. Vi legger til grunn at dette gjelder sårbarhet for forskjellige typer påvirkning, og at utredningen ikke skal fokusere på artsvis sårbarhet for alle arter, men mer på generelle og konseptuelle sider av sårbarhet, både i marint, terrestrisk og limnisk miljø.  Utredningen skal likevel belyse alle sider av sårbarhetsbegrepet som vil være nødvendig for å gjøre metodiske og repeterbare vurderinger av sårbarhet hos arter, artsgrupper, bestander og naturtyper.

Gjennom en slik utredning ønsker NP å tilegne seg en oppdatert og god kompetanse om sårbarhet, samt ha tilgang til og kunnskap om dynamiske verktøy som kan utvikles videre og benyttes for vurderinger av sårbarhet og forstyrrelse på et polart miljø.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva