Markedsdialog - Udbud på rengøring - Århus Statsgymnasium 2024

Informacija apie pirkimą

Prior information notice
eForm 4 Prior information notice used only for information
2024-04-18 11:06 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Servicemægleren A/S Servicemægleren A/S
Alex Ilyas Berg Hansen Alex Ilyas Berg Hansen
Hovedgaden 54
8220 Brabrand
Danija
18619385

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kære Potentielle Leverandører


Servicemægleren A/S ønsker på vegne af Århus Statsgymnasium (Herefter benævnt "Ordregiver") at indbyde interesserede leverandører til en markedsdialog vedrørende udbuddet af rengøringsydelsen på Ordregivers lokation. Vi ønsker at inddrage jer tidligt i processen for at sikre, at vores kommende udbud opfylder både vores og jeres forventninger.

I tidligere udbudsprocesser har Ordregiver oplevet udfordringer med at opretholde den forventede kvalitet af rengøringsydelsen. Desuden har man bemærket, at opgaven ofte bliver undervurderet af nye leverandører, hvilket resulterer i manglende levering af den ønskede kvalitet. Disse erfaringer har ført til beslutningen om at initiere en markedsdialog for at forbedre kvaliteten af det kommende udbud.

Formålet med markedsdialogen er:

  • Stresstestning af udbudsmaterialet: Vi ønsker at præsentere jer for vores udkast til udbudsmateriale og modtage feedback og input fra jer angående eventuelle mangler, uklarheder eller forbedringsforslag.

  • Identifikation af udfordringer og løsninger: Vi vil gerne drøfte eventuelle udfordringer, som I som leverandører typisk står overfor, og få jeres input til, hvordan disse bedst kan løses.

  • Sikre optimale betingelser for leverandører: Vi ønsker at forstå, hvad der skal til for, at I som leverandører har de bedste forudsætninger for at byde på opgaven og udføre den, såfremt I vinder udbuddet.

Markedsdialogen vil blive afholdt Onsdag d. 25. april kl. 14.30 - 15.30 på Ordregivers lokation, Fenrisvej 33, 8210 Aarhus.


Hvis I er interesserede i at deltage i markedsdialogen, bedes I venligst bekræfte jeres deltagelse ved at sende en besked til Udbudsjurist Alex Ilyas Berg Hansen via Mercell senest Tirsdag d. 24. april.

Såfremt der kan konstateres at der er mindre end 3 selskaber der påtænker at deltage, aflyses informationsmødet og inputs til materialet vil således modtages og bearbejdes skriftligt.

Vi ser frem til at samarbejde med jer og drøfte mulighederne for at forbedre vores kommende udbud af rengøring. Har I spørgsmål eller brug for yderligere information, er I velkomne til at kontakte Alex via Mercell.


Med venlig hilsen,

Servicemægleren

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Bilag A - Reng., Århus Statsgymnasium 2024.pdf 1,59 MB
Bilag B - Reng., Århus Statsgymnasium 2024.pdf 1,66 MB
Udbudsbetingelser,- Reng., Århus Statsgymnasiumn 2024.pdf 1,63 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva