Suomenlahdentien pysäkkijärjestelyt, Tynnyritien viimeistelyt

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2023-05-10 14:27 (GMT+03:00)
2023-06-01 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Pasi Myllys Pasi Myllys
PL 41
02070 ESPOON KAUPUNKI
Suomija
0101263-6

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Rakennushanke käsittää Suomenlahdentien, Tynnyritien eteläosan länsireunan ja Tynnyriaukion rakentamisen. Kohde sijaitsee Matinkylän kaupunginosassa.
Kohteessa tehdään maaleikkaustöitä, kaivantojen tekoa luiskattuna ja tuettuna, valaisin- ja portaalipylväiden rakentamista, penkereiden ja rakennekerrosten täyttötöitä, uuden katupäällysteen kivi- ja asfaltointitöitä sekä viherrakentamistöitä. Työt tehdään yleisillä katu- ym. alueilla ja osin yleisen liikenteen parissa sekä muiden käynnissä olevien työmaa-alueiden läheisyydessä. Työt on toteutettava niin, ettei yleistä liikennettä vaaranneta eikä kohtuuttomasti haitata.
Lisäksi rakennushankkessa toteutetaan nykyisen Tynnyripuiston eteläosan ja siihen liittyvän vesihuollon rakenteiden rakentaminen sekä puiston keski- ja pohjoisalueen perusparannus. Puiston toimintoja uudelleen järjestetään, esim. leikkipaikan sijainti muuttuu. Osa rakentamisesta sijoittuu Puntaritien puolelle nykyisen väistötien poistamisen ja uuden pyö-räily-yhteyden rakentamisen myötä. Työkohde sijaitsee Matinkylän kaupunginosassa.
Tynnyripuisto sijaitsee keskeisellä paikalla Matinkylässä kauppakeskus Iso Omenan länsipuolella. Puisto on pääosin asuinalueiden ja katujen rajaama. Keskeisen sijaintinsa vuoksi puisto on asukkaille tärkeä viheralue, jonka reitit ovat kovalla kulutuksella.


Urakan maarakennustyökoneissa ja maansiirtoautoissa käytetään uusiutuvia, fossiilittomia polttoaineita.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Suomenlahdentien pysäkkijärjestelyt, Tynnyritien viimeistelyt.pdf 919 KB
Suomenlahdentien pysäkkijärjestelyt, Tynnyritien viimeistelyt.zip 86,76 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva