Keskitetty konsentraatin jakelujärjestelmä

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2021-03-16 15:04 (GMT+02:00)
2021-03-24 12:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä
Kirsi Tuulivirta Kirsi Tuulivirta
Keskussairaalankatu 7
15850 Lahti
Suomija
0215606-8

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyytää tarjouksia keskitetystä konsentraatin jakelujärjestelmästä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Hankinta toteutetaan vuoden 2021 aikana.

Yhtymällä ei ole tällä hetkellä käytössä keskitettyä konsentraatin jakelujärjestelmää. Tarjotun jakelujärjestelmän tulee olla asennettavissa nykyisin käytössä oleviin rakenteisiin. Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyytää tarjouksia keskitetystä konsentraatin jakelujärjestelmästä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyytää tarjouksia keskitetystä konsentraatin jakelujärjestelmästä. Hankinta toteutetaan vuoden 2021 aikana.

Yhtymällä ei ole tällä hetkellä käytössä keskitettyä konsentraatin jakelujärjestelmää. Tarjotun jakelujärjestelmän tulee olla asennettavissa nykyisin käytössä oleviin rakenteisiin.Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyytää tarjouksia keskitetystä konsentraatin jakelujärjestelmästä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.
Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä pyytää tarjouksia keskitetystä konsentraatin jakelujärjestelmästä. Hankinta toteutetaan vuoden 2021 aikana.

Yhtymällä ei ole tällä hetkellä käytössä keskitettyä konsentraatin jakelujärjestelmää. Tarjotun jakelujärjestelmän tulee olla asennettavissa nykyisin käytössä oleviin rakenteisiin.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
333306_liitteet.zip 3,05 MB
Tarjouspyyntö.pdf 346 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva