Prosessiohjattujen kyynäsvarsiproteesien testijakso sekä mahdollinen myoproteesin hankinta

Informacija apie pirkimą

03 - Contract award notice
Atviras konkursas
2020-07-17 10:21 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka
Vanessa Räsänen Vanessa Räsänen
PL 441, HUS (Uutistie 5, FI-01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
Suomija
1567535-0

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Hankinnan kohteena on yksilöllisen tarvehankinnan puitteissa tehdyn apuvälinearvion perusteella suoritettava hankinta. Kuntoutujalle testataan vähintään yhtä (1) tämän tarjouspyynnön proteesimallia, jonka jälkeen vasta testijakson perusteella pysytään arvioimaan, hyötyykö kuntoutuja proteesimallista niin paljon, että se tullaan hankkimaan. Huomioitavaa on, että testijakson perusteella voidaan tehdä myös kielteinen päätös proteesin hankinnasta. Vastaavasti jos päädytään henkilökohtaisen proteesin hankintaan, hankintaan myös testiproteesin laina siksi ajaksi, kun hankintapäätös on tehty ja odotetaan varsinaisen proteesin valmistumista. Tämä on optio, joka ei välttämättä toteudu.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva