RFI: Eesti Raudtee telefoniside moderniseerimine

Information

1/23/2019 8:47 AM (GMT+01:00)
11/30/2018 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Eesti Raudtee AS Eesti Raudtee AS
Lembi Treumuth Lembi Treumuth
Toompuiestee 35
15073 Tallinn
Estonia
11575838

Tender is cancelled

Short description

Käesolev teabepäring on avalik ning selle eesmärgiks on riigihanke korraldamiseks tehnilise kirjelduse koostamine. Päringu teostaja tagab kavandatavas riigihankes potentsiaalsete huvitatud isikute võrdse kohtlemise ja vaba ligipääsu infole järgides kõiki riigihangete üldpõhimõtteid. Käesolevas päringus osalemine ei anna mistahes osalenud isikule mistahes eeliseid tulevases kavandatavas riigihankes. Telefoniside moderniseerimise riigihange on kavas läbi viia kohe pärast tehnilise dialoogi eelpäringu läbiviimist ja selle käigus kogutud potentsiaalselt huvitatud isikute tagasiside analüüsimist. Riigihanke läbiviimine toimub riikliku elektroonilise riigihangete keskkonna vahendusel.

AS Eesti Raudtee kavandab kogu ettevõtet katva vananenud telefoniside lahenduse moderniseerimist ja konsolideerimist. Antud teabepäringu eesmärgiks on saada võrdluslikku ülevaadet turul pakutavate lahenduste kohta ja nende hinnatasemest. Peamine eesmärk on saada kahe erineva võimaliku arengusuuna (VoIP-teenus või ettevõtte oma telefonivõrk) võrdlus võimalike kulude kohta pikemas (3/5/8 aasta) perspektiivis.

Lisas olevas tabelis on Tellija kirjeldanud hetkeolukorda, enda peamisi eesmärke ja nõudeid lahendustele ning soovib käesoleva tehnilise dialoogi eelpäringuga saada turult tagasisidet võimalike tehniliste lahenduste realistlikkuse kohta. Turult saadav tagasiside on Tellijale äärmiselt oluline hankelepingu eseme tehnilise kirjelduse koostamisel.
AS Eesti Raudtee käsitleb saadavat tagasisidet konfidentsiaalse informatsioonina, see ei ole kummalegi poolele siduv ega millekski kohustav.

                NB! Päringule ootame vastust hiljemalt 30.11.2018 kell 12:00.
                Küsimuste esitamise viimane tähtaeg  26.11.2018 kell 12:00
                Palume saata vastus ja võimalikud küsimused Mercell keskkonna kaudu.

AS Eesti Raudtee ootab Teiepoolseid kommentaare ja täpsustusi eraldiseisvas dokumendis. Palume varustada kommentaarid viitega tabeli rea numbrile.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Eesti Raudtee - Teabepäring.xlsx 101 KB
Kaaskiri.docx 12 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00