Invitasjon til dialogkonferanse - Hvordan redusere klimagassutslipp i grunnarbeider?

Information

10/22/2018 10:40 AM (GMT+02:00)

Buyer

Statens vegvesen Vegdirektoratet Statens vegvesen Vegdirektoratet
Karin Søhoel Karin Søhoel
Postboks 6706 Etterstad
0609 Oslo
Norway
971 032 081

Short description

Statens vegvesen, Statsbygg og Bane NOR inviterer leverandører og kunnskapsmiljøer til dialog om hvordan vi kan redusere klimagassutslipp i grunnarbeider. Det er store klimagassutslipp knyttet til bygging av ny infrastruktur og bygg. Krevende grunnforhold en rekke steder i landet medfører ofte behov for omfattende grunnforsterkning og sikringsarbeider for å hindre utløsning av naturlige skred og at skred utløses i utbyggingsprosjekter, spesielt i kvikkleireområder. Dagens sikringsmetoder medfører store terrenginngrep og klimagassutslipp. I tillegg benyttes store offentlige ressurser årlig for å sikre eksisterende bebyggelse og infrastruktur. Hvordan kan vi gjøre dette bedre?

Vi inviterer i den forbindelse til et første markedsmøte den 26. november 2018, hvor vi presenterer vår utfordring, og hvor vi får informasjon fra både leverandørmarkedet og FOU-miljøet. Vi oppfordrer til dialog både mellom myndighetene og bransjen og mellom de ulike bransjeaktører.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon til dialogkonferanse KlimaGrunn.pdf 883 KB
KlimaGrunn_prosjektbakgrunn.pdf 619 KB
Infografikk KlimaGrunn.jpg 2.89 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00