Tietopyyntö / Tulostuspalvelu

Information

10/15/2018 3:34 PM (GMT+02:00)
10/24/2018 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Turun kaupunki Turun kaupunki
Strateginen hankinta Strateginen hankinta
Pekka Lång Pekka Lång
PL 630 (Käyntiosoite: Linnankatu 31, 2. krs)
20101 Turku
Finland
0204819-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä tietopyyntö koskee Turun kaupungin tulostuspalvelun tulevaa yhteishankintaa. Uusi sopimus olisi tarkoitus saada voimaan 1.2.2019. Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö. Jos tämä olisi tarjouspyyntö, voisitteko jättää tämän pohjalta tarjouksen? Jos että, niin pyydämme teitä tarkentamaan ja ehdottamaan teidän kannalta sellaisia muutoksia tulevaan tarjouspyyntöön, että siihen voisi vastata. Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastanneita. Tulostuspalvelut koostuu tulostuspalveluiden lisäksi tulostusalusta hallintapalvelusta, tulostuslaitteiden tuki- ja vikakorjauspalveluista sekä palvelun dokumentoinnista ja raportoinnista. Tulostusalustalla tarkoitetaan sovellusta, jota käytetään tulostusympäristön ja tulostamisen ohjauksen hallinnointiin, ylläpitoon ja valvontaan sekä raportointiin ympäristön toiminnasta ja käytöstä. Hankittavan tulostusalustan on tuettava sopimuskauden aikana hankittavia tulostinmalleja. Tulostusalusta tulee Toimittajalta. Tulostuspalvelulla tarkoitetaan palvelua, joka sisältää tulostusympäristönsuunnittelun, tulostimet, niiden asentamisen, sijoittamisen ja huollon. Tulostimet omistaa toimittaja. Tulostuspalvelun tuottamisessa käytetään tulostusalustaa. Palveluiden kehittämisen tavoitteena on tulostamisesta aiheutuvien välittömien ja välillisten kustannusten pienentäminen. Ratkaisu toteutetaan Tilaajan hallinnoimiin tiloihin sekä tarvittavat ohjelmistot tilaa-jan osoittamaan konesaliympäristöön Turussa. Toimittaja vastaa tulostusalustan käytöstä ja tulostuspalvelun toteuttamisesta. Tulostuspalvelun lähtökohtana on suhteuttaa tulostusalueella oleva volyymi käyttötarpeeseen. Laitesijoittelu sovitaan yhdessä yksiköiden kanssa ja samalla huomioidaan tiloihin ja toimintaan liittyvät erityispiirteet kuten kulkuesteet, kopiointitarve, väritulostus, A3 ja luottamuksellisuus. Tulostuspalvelut perustuu kaupunginjohdon hyväksymään tulostuspolitiikkaan, jossa on määritelty mm: Lähtökohtana on suhteuttaa tulostusalueella oleva volyymi (käyttömäärä) käyttötarpeeseen. Seuraavat kokonaisuudet ovat tietopyynnössä; Liite 1. Nykytila 2019 Liite 2. Laitteet ja niiden vaatimukset Liite 3. Tulostuspolitiikka 2019 Liite 4. Laitemäärät ja katuosoitteet Liite 5. Tulostuksen testiaineisto Liite 6. Pilotointi 2019 Liite 7. Pilotointikohteet 2019 Liite 8. Turvallisuussopimus Liite 9. Turun kaupungin ehdot henkilötietojen käsittelijälle

Tämä tietopyyntö korvaa aikaisemmat aiheesta julkaistut tietopyynnöt nro 2018-021331 ja 2018-021345, jotka on julkaistu HILMAssa 12.10.2018. Alkuperäistä tietopyyntö oli muokattu korvaavalla tietopyynnöllä, josta jäi kuitenkin liitteet puuttumaan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tulostuspalvelu.pdf 266 KB
Tulostuspalvelu.zip 1.37 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00