18/02223 Pyrolyse GC-MS/MS instrument med svært høy masseresolusjon/ massenøyaktighet til kvantitativ analyse og overvåkning av nano- og mikroplast

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
Award of a contract without prior publication of a call for competition
10/5/2018 4:07 PM (GMT+02:00)

Buyer

Havforskningsinstituttet Havforskningsinstituttet
Unn Myklebost Unn Myklebost
Postboks 1870 Nordnes
5817 BERGEN
Norway
971349077

Short description

Havforskningsinstituttet (HI) utarbeider og etablerer metoder for karakterisering og absolutt kvantifisering av nano- og mikroplast i komplekse matriser som en del av satsningsområdet rettet mot rutinemessig overvåkning. For analyse av et stort antall prøver har HI til hensikt å kjøpe et pyrolyse-GC-MS/MS system bestående av: Frontier EGA/PY-3030D pyrolyser med Auto-Shot sampler koblet til et TRACE 1310 GC system og et Q-Exactive-GC Orbitrap massespektrometer. Oppdragsgiver har ikke funnet andre leverandører som kan tilby en løsning som dekker våre behov i denne anskaffelsen. Systemet kjøpes som et komplett oppsett fra Nerliens Meszansky AS som er eneleverandør for Thermo Scientific i Norge, da Orbitrap masseanalysatoren er patentert teknologi som kun markedsføres av Thermo Scientific. Oppdragsgiver vil ikke inngå kontrakt med leverandør før tidligst 10 dager etter kunngjøring.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00