BHT - Region Sør

Information

9/28/2018 1:58 PM (GMT+02:00)
10/10/2018 12:00 PM (GMT+02:00)
10/3/2018 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Nordland fylkeskommune (hovedenhet) Nordland fylkeskommune (hovedenhet)
Astrid Nilsen Astrid Nilsen
Prinsensgate 100
8048 BODØ
Norway
964982953

Closing date has passed.

Short description

Nordland fylkeskommune har behov for bedriftshelsetjenester ved våre driftsenheter. Det skal inngås rammeavtaler med varighet på tre år for levering av bedriftshelsetjenester til fylkeskommunale driftsenheter i følgende områder: Region Nord, region Midt og region Sør. Det skal være mulighet for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med ett år.

Nordland fylkeskommune har disponibel ressurs til bedriftshelsetjeneste tilsvarende i gjennomsnitt 1 time pr. ansatt pr. år. Dette er kun veiledende tall, og binder ikke oppdragsgiver. Samlet verdi for anskaffelse av bedriftshelsetjenester de neste fire årene til disse områder er beregnet til ca. kr 9 000 000,-. Dette er kun veiledende tall, og binder ikke oppdragsgiver. BHT skal delta i enhetens systematiske HMS-arbeid med utgangspunkt i enhetens behov og gjeldende lovvern.

Vi har laget 3 delleveranser i forbindelse med anskaffelse av bedriftshelsetjenester. En delleveranse per region. Dersom en tilbyder
ønsker å tilby sine tjenester i flere områder skal det utarbeides separate tilbud til hver enkelt delleveranse. Det er ikke anledning til
å ta forbehold om å få levere i flere regioner. Vi forbeholder oss retten til å velge hvorvidt vi tildeler avtale etter å ha evaluert de innleverte tilbud, eller om vi velger å gjennomføre flere møter med en eller flere av tilbyderne. Vi forbeholder oss også retten til ny utlysning i en eller flere regioner dersom det er få tilbydere eller manglende innhold i tilbudene.

Innenfor hvert av de ovennevnte områder vil det bli inngått en rammeavtale med en tjenesteleverandør. Tjenesteleverandøren vil i
avtaleperioden måtte forholde seg til en kontaktperson fra HR som følger opp alle rammeavtalene og som skal motta rapporter for tjenestelevering på regionsnivå. Tjenesteleverandøren vil i avtaleperioden også måtte forholde seg til en kontaktperson per skole i området, en kontaktperson for tannhelsetjenesten i området, og en kontaktperson pr driftsenhet for kultur i området. Ved område region Midt, vil det i tillegg være en kontaktperson for fylkesadministrasjonen. Valgte tjenesteleverandør vil sammen med disse kontaktpersonene arbeide for å tilpasse tjenestene til de lokale driftsenheters nærmere behov for bedriftshelsetjenester.

Denne konkurransen gjelder Region Sør.

I vedlegg 1 ligger oversikt over fylkeskommunale enheter og antall ansatte.

Dynamic documents

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00