Udbud af fastinstalleret dronedetekteringsanlæg

Information

17 - Contract notice for contracts in the field of defence and security
Restricted procedure
8/3/2018 1:30 PM (GMT+02:00)
9/4/2018 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Direktoratet for Kriminalforsorgen Direktoratet for Kriminalforsorgen
Mette Søgaard-Andersen Typp Mette Søgaard-Andersen Typp
Strandgade 100
1401 København K
Denmark
53383211

Closing date has passed.

Short description

Nærværende udbud vedrører rammeaftale om etablering af fastinstallerede anlæg til detektering af droner i et antal af Kriminalforsorgens fængsler, med henblik på at kunne detektere, verificere og identificere droner, som ulovligt bevæger sig ind på kriminalforsorgens fængsler,

Arbejdet omfatter levering af samtlige komponenter til idriftsættelse af anlæggets hardware, software, hovedføringsveje og kabling etc., der indgår i det fuldt færdige og driftsklare anlæg.

Leverandøren skal udføre installationen under hensyntagen til, at der på alle matrikler er et særligt skærpet regime for de indsatte og andre sikkerhedsforhold, som kan besværliggøre installationen af anlægget. Det vil i alle institutioner være nødvendigt at planlægge arbejdet således, at den daglige drift kan opretholdes.
Det er forbudt at medbringe mobiltelefoner og pc’ere i fængslerne. Leverandøren vil få stillet nødvendige telefoner og pc’er til rådighed af Kriminalforsorgen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Beskrivelse prækvalifikation DRONER endelig.docx 59 KB
Bilag 1 - Tro- og loveerklæring.doc 39 KB
Bilag 2 skema til prækvalifikation.DOCX 59 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00