Anskaffelse av utviklere til Stortingets NPOS-prosjekt

Information

03 - Contract award notice
Open procedure
7/7/2018 7:01 AM (GMT+02:00)

Buyer

Stortinget Stortinget
Bente Thori-Aamot Bente Thori-Aamot
Karl Johans gate 22
Postboks 1700 Sentrum

0026 OSLO
Norway
971524960

Short description

Stortingets Administrasjon skal erstatte et av sine viktigste kjernesystemer «Elektronisk parlamentarisk oppfølgingssystem (EPOS)». EPOS saksbehandlingssystem brukes til forberedelse av saker som behandles av Stortinget.

Prosjektets navn er NPOS, Nytt Parlamentarisk Oppfølgingssystem. NPOS vil være navet i elektronisk støtte til parlamentarisk saksbehandling og de tilhørende arbeidsprosesser, både politisk og administrativt på Stortinget. Nye NPOS har en rekke integrasjoner med andre systemer.

Prosjektet vil gå over tre år og har en kostnadsramme på 50 millioner kroner. Prosjektet er planlagt avsluttet i Q4 2019. Prosjektet skal bemannes med både interne og eksterne ressurser. Når NPOS-prosjektet er avsluttet, har prosjektet bygget en solid og fleksibel IT-plattform og en ny løsning. Den nye løsningen har forbedret funksjonalitet som forenkler brukernes arbeidsoppgaver og et mer moderne brukergrensesnitt.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00