Indkaldelse af tilbud/ansøgninger om optagelse ifm. kvalifikationsordning vedr. "Udvikling af teknisk IT - AffaldVarme Aarhus"

Information

Not applicable
5/14/2020 10:10 AM (GMT+02:00)

Buyer

Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, AffaldVarme Aarhus Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, AffaldVarme Aarhus
Teknik og Miljø, Indkøbsafdelingen, Bautavej 1,8210 Aarhus V
8210 Aarhus V
Denmark

Short description

Denne bekendtgørelse fungerer som indkaldelse af tilbud/ansøgninger om optagelse ifm. en kvalifikationsordning vedr. AffaldVarme Aarhus' indkøb af serviceydelser til udvikling af teknisk IT. Kvalifikationsordningen udbydes iht. de gældende regler i forsyningsvirksomhedsdirektivet (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/25/EF af 26.2.2014). Indkøbene foretaget iht. kvalifikationsordningen vil omhandle serviceydelser til udvikling af IT til optimering af teknisk drift af fjernvarme (KVAL-IT). Kvalifikationsordningen er opdelt i 3 områder. Det er muligt at søge om optagelse i kvalifikationsordningen ift. ét, flere eller samtlige af de 3 områder: - Område 1: Udvikling af software services - Område 2: Design af SCADA billeder - Område 3: PLC programmering, udarbejdelse af styringsbeskrivelser. For at kunne deltage i det/de løbende udbud af serviceydelser til udvikling af teknisk IT kræves det, at leverandøren er optaget i kvalifikationsordningen. Leverandøren skal ansøge om optagelse i kvalifikationsordningen ved at udfylde og indsende prækvalifikationsskema (ESPD). NUTS-kode: DK042 AffaldVarme Aarhus forbeholder sig ret til at indkøbe den udbudte mængde af serviceydelser inden for KVAL-IT uden for kvalifikationsordningen, såfremt der ift. et konkret udbud ikke modtages nogen tilbud eller såfremt AffaldVarme Aarhus ift. de indkomne tilbud på et konkret udbud selv kan løse opgaven billigere.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00