Kalajoen kulttuurikeskuksen tilojen varustaminen/ kiinteät kalusteet

Information

Open procedure
2/13/2018 10:11 AM (GMT+01:00)
3/6/2018 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kalajoen kaupunki Kalajoen kaupunki
Tekniset palvelut Tekniset palvelut
Rauli Mäkitalo Rauli Mäkitalo
Kalajoentie 5
85100 KALAJOKI
Finland
0185924-7

Closing date has passed.

Short description

Pyydämme tarjouksia rakenteilla olevaan KOY Kalajoen Merta liikerakennukseen sijoittuvan kulttuurikeskuksen kiinteistä kalusteista

Rakennuksessa on ensimmäisessä kerroksessa kiinteistöyhtiön liike- ja myymälätiloja, rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan kulttuurikeskuksen tulee omistamaan Kalajoen kaupunki.

Toimitus kattaa suunnitelman mukaiset kulttuuritilan puhujapöntön, sekä kirjastotilan kirjahyllyt, puukehikot, astioidenpalautuspisteen kalusteet, taulukalusteet, kahvilan kalusteet, lastenosaston-, myymälän- ja palautuspisteen kalusteet, palvelutiskin, kahvilan kalusteet, sekä tarjoilupisteenkalusteet, kaikki paikoilleen toimitettuina ja asennettuina.

Kohteen pääurakoitsijana toimii rakennusliike Lehto Oy. Urakoitsijan on huomioitava, että työmaa etenee vaiheittain ja aliurakoitsijoiden on pysyttävä pääurakoitsijan aikataulussa eri osavaiheiden suhteen.

Hanke valmistuu ensimmäisen kerroksen liike- ja myymälätilojen osalta toukokuun alussa 2018.

Urakka toteutetaan siten, että ao. toimitus olisi asennettuna ja toimintakuntoon saatettuna heinäkuun loppuun 2018 mennessä. Työn lopullinen valmistumisaika on 27.7.2018. Työt voidaan aloittaa urakoitsijoiden valinnan ja siitä määrätyn valitusajan jälkeen huhtikuussa 2018.

Työmaalla on käytössä vain suomen kieli ja suomen työlainsäädäntö

Rakennusliike Lehto on kohteen pääurakoitsija sekä päätoteuttaja, joka hoitaa urakoitsijalle kuuluvat työmaan johtovelvollisuudet.

Tarjouksesta:

Kohteen viitenumero on oltava näkyvissä tarjouksessa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kulttuuri- ja kirjastotilojen kiinteät kalusteet urakka-asiakirjat.zip 32.09 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00