Medlemsskap innkjøpssamarbeid

Information

1/8/2018 1:54 PM (GMT+01:00)

Buyer

Posten Norge AS Posten Norge AS
Kristin Ulstein Kristin Ulstein
Biskop Gunnerus gt. 14A
0001 Oslo
Norway
984 661 185

Assignment text

Posten Norge AS ønsker deltagelse i innkjøpssamarbeid i ikke-strategiske anskaffelser for å spare tid og interne ressurser, men samtidig for å oppnå gode resultater og kommersielle betingelser som tilgodeser konsernet, selv om vi ikke utfører disse anskaffelsene selv.

Posten Norge er underlagt Lov om offentlige anskaffelser - Forsyningsforskriften - og er avhengig av at innkjøpssamarbeidet og anskaffelser kjøres i tråd med gjeldende lovverk.

Det er også et krav at innkjøpssamarbeidet betjener store selskaper og konsern og ikke små/mellomstore selskap. Det er også et krav at innkjøpssamarbeidet legger opp til en forretningsmodell og samarbeid på tvers av medlemsmassen i de tilfeller det er sammenfallende behov som skal anskaffes. Gjennom grundige undersøkelser av markedet kan Posten ikke finne at det er noen tilsvarende aktører som dekker Postens behov. Posten har derfor som intensjon å inngå en løpende kontrakt med Stiftelsen Tradebroker (totalverdi over 5 år: kr 350.000)



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 02-01-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Stiftelsen Tradebroker, Grenseveien 82, 0663 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00