Kutsu markkinavuoropuheluun: Kaksilinjainen biokaasulaitos.

Information

Not applicable
12/14/2017 9:05 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pirkanmaan Jätehuolto Oy Pirkanmaan Jätehuolto Oy
Timo Varsala Timo Varsala
Kelloportinkatu 1
33100 Tampere
Finland
0968008-1

Short description

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on toteuttamassa uutta käsittelylaitosratkaisua toimialueelta erilliskerätyille biojätteille ja puhdistamolietteelle. Tämän hankintailmoituksen tarkoituksena on kutsua koolle Nokian Koukkujärvelle rakennettavasta biolaitoshankkeesta kiinnostuneet toimijat yhteiseen markkinavuoropuheluun.

Tavoitteena on kerätä markkinoilla toimivien prosessi- ja laitetoimittajien ja urakoitsijoiden näkemyksiä, mielipiteitä ja ehdotuksia hankkeen toteuttamiseen liittyen.

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä tällä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tämä asiakirja ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Uusi käsittelyratkaisu on biokaasulaitos yhdistettynä kompostointiprosessiin. Biokaasulaitoksen teknologiana on kuivamädätyksen ja märkämädätyksen yhdistelmä siten, että biojätteet ja lietteet voidaan käsitellä omina linjoinaan.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00