KK - Intensjonskunngjøring - Fagsystem for Kristiansund Kommunes Kulturskole

Information

10/23/2017 12:10 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kristiansund kommune Kristiansund kommune
Inger Aarsund Inger Aarsund
Kaibakken 2
6509 KRISTIANSUND N
Norway
991891919

Short description

Kristiansund kommune kulturskole skal gå til anskaffelse av nytt fagsystem. Avtalen vil være løpende uten tidsavgrensning men med mulighet for oppsigelse. Dette mbg i de kostnader bruker blir påført ved anskaffelse av nytt system samt det arbeidet som kreves ved integrering av systemet. Det er forøvrig ønskelig at lærere, elever og andre involverte skal bruke minimalt av energi i å sette seg inn i nye system. Mbg i overnevnte  er et stabilt og godt fagsystem som kan benyttes over mange år det en etterstreber å anskaffe.

Kristiansund kommune kulturskole har en kompleks drift da de har stor variasjon i både i fag og tilbud. Det drives i dag i stor grad individuell undervisning for både små grupper og større grupper (klasseundervisning). Kulturskolen ønsker med denne nye anskaffelsen å kvitte seg med flere parallelle systemer for å kunne samle så mye av sitt arbeide som mulig i ett fagsystem.

I det nye systemet ønsker vi en  
- god timeplanmodul
- system for registrering av utlån av instrumenter og utstyr
- et godt og fleksibelt faktureringssystem

-fagsystemet skal levere arkivverdige dokumentasjon til digital arkivkjerne basert på NOARK5.
-fagsystemet skal levere nøkkeldata til styringssystem (Visma BI)
-Kristiansund skal eie egne data i løsningen
-brukeradministrasjonen skal kunne automatiseres og gjennomføres med identitetshåndteringsløsning ved nyansettelser, avslutning og endring av arbeidsforhold.
-programmet er nettbasert hvor både ledelse, lærere, elever og foresatte kan logge seg inn via internett.
-elektronisk føring av elevframmøte (også via mobil, nettbrett og pc).
-systemet skal være en god plattform for faglig oppfølging av elevene direkte gjennom systemet og skal føre til lett kommunikasjon mellom skole, lærere, elever og foresatte.

Når det gjelder plattform:
-dersom mulig, og innenfor kravene over, ønskes tjenesten levert fra skyen som en ren skytjeneste ("SaaS")
-eventuelt kan det leveres på kommuneal servere i skyen (IaaS)
-kun unntaksvis skal tjenester leveres som server på kommunens datarom. (Ikke aktuelt for dette fagsystemet).

Oppdragsgiver har som intensjon å tegne kontrakt med  Speedware ApS, da dette er den eneste leverandør som vi tror kan være aktuell i forhold til denne anskaffelsen.

Før vi går til endelig inngåelse av-  og signering av kontrakt ønsker vi å offentligjøre denne intensjonskunngjøringen for å gjøre andre leverandører oppmerksomme på vår planlagte anskaffelse og for å teste markedet om hvorvidt flere leverandører kunne være i stand til å levere et komplett fagsystem i tråd med våre behov.

Planlagt tildeling må påklages snarest og ila 10 dager da senest innen fredag 3. november. Kontrakt vil bli endelig signert etter 3. november om ikke tildeling påklages.

All kommunikasjon skal foregå via Mercell.
 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00