Hanked: Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine 2017 - muudatus

Information

Lihtmenetlus
8/9/2017 5:47 PM (GMT+02:00)
8/15/2017 9:00 AM (GMT+02:00)
8/15/2017 8:55 AM (GMT+02:00)

Buyer

Eesti Raudtee AS Eesti Raudtee AS
Madis Kõpper KERSTI VÄRÄ
Toompuiestee 35
15073 Tallinn
Estonia
11575838

Closing date has passed.

Short description

Versioon 27.07.2017 09:54 Versioon 09.08.2017 15:22
I.1)
NIMI, AADRESSID JA KONTAKTANDMED Kontaktisik:  MADIS KÕPPER +372 53973153 madis.kopper@evr.ee  KERSTI VÄRÄ +372 6158505 +372 6158622 hankeosakond@evr.ee
IV.3.3) Hankedokumentide saamise tingimused  Hankedokumentide taotlemise või nendele juurdepääsu tähtpäev (viimane päev):  10.08.2017 09:55  15.08.2017 09:55
IV.3.4) Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg   10.08.2017 10:00  15.08.2017 10:00
IV.3.7) Pakkumuste avamise tingimused Pakkumuste avamise aeg:  10.08.2017 10:00  15.08.2017 10:00

https://riigihanked.riik.ee/register/teade/1572629

Hanketeade (Võrgustik)
Teate avaldamise kuupäev 09.08.2017
Hanke viitenumber 188797
Hanke nimetus Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine 2017
 
0 OSA: Üldandmed
Kas riigihanke eeldatav maksumus on võrdne rahvusvahelise piirmääraga või ületab seda? Ei
Kas teade saadetakse hankija soovil Euroopa Ühenduse Ametlike Väljaannete Talitusele?  Ei
 
I OSA: Hankija
I.1) NIMI, AADRESSID JA KONTAKTANDMED
  aktsiaselts Eesti Raudtee, 11575838, Toompuiestee 35, Tallinn, 15073 Eesti (EE) Kontaktisik: KERSTI VÄRÄ Tel.: +372 6158505 Faks: +372 6158622 E-post: hankeosakond@evr.ee URL: http://www.evr.ee
  Elektrooniline juurdepääs teabele: (URL) https://riigihanked.riik.ee
  Pakkumuste ja osalemistaotluste elektrooniline esitamine: (URL) https://riigihanked.riik.ee
Lisateavet saab järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed: 
Täiendavaid dokumente saab järgmisel aadressil:  vt eelmainitud kontaktandmed: 
Pakkumised või taotlused saata järgmisel aadressil:  vt eelmainitud kontaktandmed: 
I.2) HANKIJA PÕHITEGEVUS
  Raudteeteenused
I.3) HANKELEPING SÕLMITAKSE TEISTE HANKIJATE NIMEL
  Hankija teostab hanget teiste hankijate nimel Ei
 
II OSA: Hankelepingu objekt
II.1) KIRJELDUS
II.1.1) Hankija poolt hankelepingule antud nimetus
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine 2017
II.1.2) Hankelepingu liik ja ehitustööde teostamise, asjade tarnimise või teenuste osutamise koht
  Teostamine
  Ehitustööde teostamise koht: Eesti
  NUTS kood: EE
II.1.3) Riigihange korraldatakse
  Hankelepingu sõlmimiseks
Eeldatav hanke kogumaksumus kogu raamlepingu jooksul
  Rahaühik: Euro
II.1.5) Hankelepingu või hanke lühikirjeldus
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine
II.1.6) Ühtne riigihangete klassifikatsioon (CPV) 45233222-1
II.1.7) Teave Maailma Kaubandusorganisatsiooni Riigihankelepingu (GPA) kohta Ei
II.1.8) Hankeleping on jaotatud osadeks Jah
  Pakkumus tuleb esitada: ühele või mitmele osale
II.1.9) Alternatiivsete pakkumuste lubatavus Ei
II.2) HANKELEPINGU KOGUS VÕI ULATUS
II.2.1) Üldkogus või ulatus
  Rahaühik: Euro
II.3) HANKELEPINGU VÕI DÜNAAMILISE HANKESÜSTEEMI KESTUS
  Kestus kuudes: 4
 
III OSA: Juriidiline-, majanduslik-, finantsiline- ja tehniline teave
III.2) OSALEMISTINGIMUSED
III.2.1) Pakkujate või taotlejate individuaalne seisund, sealhulgas kutse- või ettevõtlusregistrisse kuulumisega seotud nõuded (hankemenetlusest kõrvaldamise alused)
  Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkuja peab olema registreeritud oma asukohamaa äriregistris, kui see tuleneb pakkuja asukohamaa seadustest.
1.1 Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduste kohaselt olema registreeritud äriregistris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või kehtiva koopia vastavast registritunnistusest. Pakkuja, kelle asukohamaaks on Eesti, ei pea äriregistris registreerituse kohta registritunnistust ega selle koopiat esitama.

2. Pakkumusele pakkuja esindajana alla kirjutanud isik peab omama pakkuja esindamise õigust.
1.2 Pakkuja, kelle pakkumusele pakkuja esindajana alla kirjutanud isik või isikud ei oma pakkuja esindamise õigust seadusest tulenevalt (nt juriidilise isiku poolt esitatud pakkumusele kirjutab alla keegi teine kui äriregistri registreerimistunnistusele kantud juhatuse liige, kes omab juriidilise isiku esindamise õigust), esitab volikirja dokumentide allkirjastamiseks (HD Lisa 6 vormil), millega pakkuja volitab pakkumusele pakkuja esindajana alla kirjutanud isikut või isikuid olema pakkuja ametlik esindaja ja allkirjastama riigihanke pakkumust ning riigihankes osalemise tingimustele vastavuse tõendamiseks esitatavaid dokumente.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 6 - Pakkujat esindava isiku volikiri
3. Ühispakkujad peavad nimetama endi seast esindaja pakkumuse esitamiseks ja hankemenetluse ning hankelepingu sõlmimise ja täitmisega seotud toimingute tegemiseks.
1.3 Ühispakkujad esitavad koos nende kvalifikatsiooni tõendamiseks esitatavate dokumentidega volikirja(d) ühispakkuja esindamiseks (HD Lisa 7 vormil), millega nimetatakse esindaja pakkumuse esitamiseks ja hankemenetluse ning hankelepingu sõlmimise ja täitmisega seotud toimingute tegemiseks.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 7 - Ühispakkujate volikiri
4. 1) Pakkuja või pakkuja seaduslik esindaja ei või olla kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või riigihangete nõuete rikkumise või kelmuse või ametialaste või rahapesualaste või maksualaste süütegude toimepanemise eest tingimusel, et vastavad karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus on vastava isiku elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv.
2) Pakkuja ei või olla pankrotis või likvideerimisel, tema äritegevus ei või olla peatatud ja ta ei või olla muus sellesarnases seisukorras oma asukohamaa seaduste kohaselt.
3) Pakkuja suhtes ei või olla algatatud sundlikvideerimist ega muud sellesarnast menetlust tema asukohamaa seaduste kohaselt.
4) Pakkuja pakkumuse koostamisel ei või olla osalenud isik, kes on osalenud käesoleva hanke hankedokumentide koostamisel või kes on muul viisil hankijaga seotud ja sellele isikule seetõttu teadaolev info annab talle eelise teiste pakkujate ees.
5) Pakkuja või tema esindaja suhtes ei või olla kutse- või ametiliidu aukohtu otsusega või muul sellesarnasel alusel tõendatud raske süüline eksimus kutse- või ametialaste käitumisreeglite vastu.
6) Pakkuja esitab punktides 1)-2) loetletud tingimuste täitmise kohta HD Lisa 2 kohase vastavasisulise kinnituse.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 2 - Kinnituskirja vorm
5. Pakkuja peab olema nõuetekohaselt täitnud õigusaktidest tuleneva pakkuja enda elu- või asukoha riiklike maksude ning sotsiaalkindlustuse maksete tasumise kohustuse hanke avaldamise kuupäeva seisuga.
1.4 Pakkuja esitab Maksu- ja Tolliameti või pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutuse tõendi maksuvõlgade puudumise kohta hanke avaldamise kuupäeva seisuga (03.07.2017) Pakkuja, kelle asukohamaaks on Eesti Vabariik ei pea esitama vastavat tõendit ja riiklike maksude ning sotsiaalkindlustuse maksete tasumise kohustuse täitmist sellise pakkuja puhul kontrollib hankija.

6. Pakkuja peab olema nõuetekohaselt täitnud õigusaktidest tuleneva pakkuja enda elu- või asukoha kohalike maksude tasumise kohustuse hanke avaldamise kuupäeva seisuga.
1.5 Pakkuja esitab pakkuja elu- või asukohajärgse kohalike maksude maksuhalduri või pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutuse tõendi maksuvõlgade puudumise kohta hanke avaldamise kuupäeva seisuga (03.07.2017). Pakkuja, kelle asukohaks on Tallinn ei pea esitama vastavat tõendit ja maksete tasumise kohustuse täitmist sellise pakkuja puhul kontrollib hankija. Juhul kui välisriigi pakkuja asukohariigis ei ole kehtestatud kohalikke makse, peab pakkuja esitama kinnituskirja, et tema asukohariigis kohalikud maksud puuduvad. Samuti peab kinnituskirja esitama Eesti Vabariigis resideeruv pakkuja, kelle registreeritud asukoha kohalikus omavalituses pole kohalikke makse kehtestatud.

III.2.2) Majanduslik- ja finantsseisund
  Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkuja viimase kolme majandusaasta netokäive asfalteerimistööde ja/või raudteeülesõidukohtade remonditööde osas peab olema olnud vähemalt 12 000 EUR (käibemaksuta) aastas.
1.1 Nõutav dokument: Pakkuja poolt viimase kolme majandusaasta jooksul täidetud asfalteerimistööde ja/või raudtee ülesõidukohtade remonditööde lepingute loetelu koos lepingu maksumuseaja infoga lepingu täitmise asukoha osas ning Tellija(te) kohta HD Lisa 3 vormil.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 3 - Andmed netokäibe kohta
III.2.3) Tehniline ja kutsealane pädevus
  Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkuja peab antud hanke objektiks olevate raudtee infrastruktuuri ehitus- või remondi tööde teostamisel kaasama vastutava isikuna objektijuhi. Objektijuht peab 1) omama tehnilist eriharidust 2) peab olema osalenud objektijuhina sarnaste asfalteerimistööde ja/või ülesõidukohtades remonditöödel avalikus kasutuses oleval taristul.
1.1 Nõutav dokument: Pakkuja esitab objektijuhi allkirjastatud CV Lisa 10 vormil, millest nähtuvad andmed objektijuhi hariduse, töökogemuse ja kvalifikatsiooni (olemasolul) kohta.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 10 - Vastava kutsekvalifikatsiooniga vastutava isiku CV
2. Pakkuja peab töötamisel raudtee ehitusgabariidis kaasama vastutava tööjuhi, kellel on raudtee teemehaanik tase 4 või raudtee teemehaanik tase 5 kutsekvalifikatsioon.
1.2 Vajadusel eraldab hankija tööde teostamiseks töövõtjale raudtee teemehaaniku tase 4 või tase 5 kutsekvalifikatsiooni omava vastutava tööjuhi. Mainitud tööjuht vastutab raudteeliikluse ohutuse eest ja ta ei kanna vastutust Lepinguliste põhitöödega seonduvate kohustuste ega tööde tulemuse eest. Juhul kui Pakkuja kavatseb kasutada hankija poolt eraldatavat vastutavat tööjuhti, peab ta pakkumuse esitamisel esitama vabas vormis sellekohase teatise.
1.3 Juhul kui pakkuja ei kavatse kasutada hankija vastutavat tööjuhti, esitab ta enda kaasatava vastutava tööjuhi allkirjastatud CV Lisa 10 Vormil ja koopia kutsekvalifikatsiooni tunnistusest.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 10 - Vastava kutsekvalifikatsiooniga vastutava isiku CV
3. Juhul, kui pakkuja tõendab oma tehnilise ja kutsealase pädevuse vastavust kvalifitseerimise tingimustele hankelepingu täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku näitajate alusel, esitab pakkuja selle kohta HD Lisa 9 vormi kohase teise isiku nõusoleku. Kui isik, kelle näitajatele tuginetakse, töötab ettevõttes, siis peab olema ka tema tööandja luba, et ta lubab enda alluval lepingu täitmisel osaleda. Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 9 - teise isiku nõusolek
4. Pakkuja peab ajavahemikus 2014 - 2016 olema teostanud vähemalt ühe käesoleva hankele sarnase asfalteerimistöö ja/või raudtee ülesõidukohtade remonditöö avalikus kasutuses oleval taristul. Sarnaste tööde ehitusmaksumus objekti kohta peab olema olnud minimaalselt 12 000 eurot. Pakkuja peab olema nimetatud tööd teostanud sõlmitud lepingute ja hea tava kohaselt.
1.4 Nõutav dokument: Pakkuja esitab HD lisa 4 vormil pakkuja poolt viimase kolme aasta jooksul avalikul taristul teostatud olulisemate sarnaste tööde nimekirja koos Pakkuja kinnitusega, et need Tööd teostati sõlmitud lepingute ja hea tava kohaselt.
Lisatud nõutava dokumendi vorm: HD Lisa 4 - Teostatud tööde nimekiri
 
IV OSA: Hankemenetlus
IV.1) HANKEMENETLUSE LIIK
IV.1.1) Hankemenetluse liik
  Lihthange
IV.2) HINDAMISKRITEERIUMID
IV.2.1) Hindamiskriteeriumid
  Madalaim hind
IV.2.2) Kasutatakse elektroonilist oksjonit Ei
IV.3) HALDUSALANE TEAVE
IV.3.2) Sama hankelepingu objekti kohta on varem avaldatud teade  Ei
IV.3.3) Hankedokumentide saamise tingimused
  Hankedokumentide taotlemise või nendele juurdepääsu tähtpäev (viimane päev): 15.08.2017 09:55
  Dokumendid on tasulised: Ei
  Rahaühik: Euro
IV.3.4) Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg
  15.08.2017 10:00
IV.3.5) Keel(ed), milles võib esitada pakkumuse või taotluse
  ET
IV.3.6) Minimaalne aeg, mille jooksul pakkuja peab pakkumuse jõus hoidma
  päeva: 90
IV.3.7) Pakkumuste avamise tingimused
  Pakkumuste avamise aeg: 15.08.2017 10:00
  Volitatud isikud, kes võivad viibida lisaks pakkujatele pakkumuste avamise juures: Ei
  Kuna tegemist on e-menetlusega, toimub pakkumuste avamine riigihangete registri vahendusel ning avaistungit hankija kontoris ei korraldata.
 
VI OSA: Lisateave
VI.1) TEGEMIST ON KORDUVA HANKEGA  Ei
VI.2) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA
  Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
VI.4) VAIDLUSTUSTE LÄBIVAATAMISE MENETLUS
VI.4.1) Vaidlustuste läbivaatamise eest vastutav organ
  Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113713 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.4.3) Vaidlustuste esitamise kohta teavet pakkuv asutus
  Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113713 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.6) KAS RIIGIHANGET RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
VI.7) KAS RIIGIHANKEL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei
 
B LISA: Teave osade kohta
OSA 1
NIMETUS Karula raudteeülesõidukoht
1) RIIGIHANKE OBJEKTI LÜHIKIRJELDUS
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine
2) ÜHTNE RIIGIHANGETE KLASSIFIKATSIOON (CPV) 45233222-1
3) KOGUS VÕI ULATUS
  Vastavalt hinnapakkumuse vormile.
  Rahaühik: Euro
4) KAS HANKELEPINGU KESTUS VÕI ALGUS/LÕPPKUUPÄEV ON KÕNEALUSE OSA PUHUL ERINEV
  Kestus kuudes: 4
6) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
7) KAS RIIGIHANKE OSA RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
8) KAS RIIGIHANKE OSAL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei
OSA 2
NIMETUS Tuulemäe raudteeülesõidukoht
1) RIIGIHANKE OBJEKTI LÜHIKIRJELDUS
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine.
2) ÜHTNE RIIGIHANGETE KLASSIFIKATSIOON (CPV) 45233222-1
3) KOGUS VÕI ULATUS
  Vastavalt hinnapakkumuse vormile.
  Rahaühik: Euro
4) KAS HANKELEPINGU KESTUS VÕI ALGUS/LÕPPKUUPÄEV ON KÕNEALUSE OSA PUHUL ERINEV
  Kestus kuudes: 4
6) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
7) KAS RIIGIHANKE OSA RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
8) KAS RIIGIHANKE OSAL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei
OSA 3
NIMETUS Sõmerpalu raudteeülesõidukoht
1) RIIGIHANKE OBJEKTI LÜHIKIRJELDUS
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine.
2) ÜHTNE RIIGIHANGETE KLASSIFIKATSIOON (CPV) 45233222-1
3) KOGUS VÕI ULATUS
  Vastavalt hinnapakkumuse vormile.
  Rahaühik: Euro
4) KAS HANKELEPINGU KESTUS VÕI ALGUS/LÕPPKUUPÄEV ON KÕNEALUSE OSA PUHUL ERINEV
  Kestus kuudes: 4
6) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
7) KAS RIIGIHANKE OSA RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
8) KAS RIIGIHANKE OSAL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei
OSA 4
NIMETUS Otsa raudteeülesõidukoht
1) RIIGIHANKE OBJEKTI LÜHIKIRJELDUS
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine.
2) ÜHTNE RIIGIHANGETE KLASSIFIKATSIOON (CPV) 45233222-1
3) KOGUS VÕI ULATUS
  Vastavalt hinnapakkumuse vormile.
  Rahaühik: Euro
4) KAS HANKELEPINGU KESTUS VÕI ALGUS/LÕPPKUUPÄEV ON KÕNEALUSE OSA PUHUL ERINEV
  Kestus kuudes: 4
6) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
7) KAS RIIGIHANKE OSA RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
8) KAS RIIGIHANKE OSAL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei
OSA 5
NIMETUS Veski raudteeülesõidukoht
1) RIIGIHANKE OBJEKTI LÜHIKIRJELDUS
  Raudteeületuskohtade asfaltkatete parandamine.
2) ÜHTNE RIIGIHANGETE KLASSIFIKATSIOON (CPV) 45233222-1
3) KOGUS VÕI ULATUS
  Vastavalt hinnapakkumuse vormile.
  Rahaühik: Euro
4) KAS HANKELEPINGU KESTUS VÕI ALGUS/LÕPPKUUPÄEV ON KÕNEALUSE OSA PUHUL ERINEV
  Kestus kuudes: 4
6) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
7) KAS RIIGIHANKE OSA RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
8) KAS RIIGIHANKE OSAL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00