Jaarankartanon tilamuutokset (tehostettu palveluasuminen) 2017, kokonaisurakka

Information

Open procedure
6/5/2017 12:44 PM (GMT+02:00)
6/22/2017 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oulun kaupunki Oulun kaupunki
Liikelaitos Oulun Tilakeskus Liikelaitos Oulun Tilakeskus
Tero Kauppila Tero Kauppila
Pl 30
90015 Oulun kaupunki
Finland
0187690-1

Closing date has passed.

Short description

Jaarankartanon palvelukeskuksessa Kiimingissä tarjotaan kodinomaisia asumispalveluja vanhuksille, jotka eivät enää tule toimeen kotihoidon palvelujen turvin kotona. Tehostetun palveluasumisen hoito on ympärivuorokautista sisältäen asukkaan tarpeiden mukaan päivittäisen perushoidon, ateriapalvelut, siivouksen ja turvapalvelun.

Rakennuksen toiminta on jaettu kahteen kerrokseen (kellari‐ ja 1. kerros). Toimenpiteet kohdistuvat pääsääntöisesti 1. kerrokseen. Suurimmat tilamuutostyöt ovat neljän uuden WC-tilan toteuttaminen kahdesta asuinhuoneesta ja yhden wc-tilan laajentaminen.

Rakennuksen paloluokka on P2. Rakennus on palo-osastoitu 1.kerroksen osalta (EI60) viiteen palo-osastoon (ovet EI30). Kellarikerroksen ja 1.kerroksen betoninen välipohja toimii myös osastoivana rakenteena. Kiinteistöön toteutetaan urakkaan sisällytettynä automaattinen sammutusjärjestelmä. Järjestelmä toteutetaan ns. märkäjärjestelmänä. Sammutusjärjestelmä liitetään kohteen paloilmoitusjärjestelmään.

Kiinteistön pohjoisen puolen piha-alueen viihtyvyyttä parannetaan rakennustyöselostuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti.

Tilamuutostoimenpiteet pyritään tekemään kahdessa osassa (A, B ja C-osat ja D, E, ja F-osat) vaiheittain, jolloin toinen puoli rakennuksesta on samanaikaisesti käytössä. Kiinteistön keittiö pyritään pitämään koko ajan käytössä. Keittiön tulevat muutostyöt ovat pääosin sprinkleriputkiston asennukset, jotka pyritään tekemään häiritsemättä käyttöä (esim. iltatöinä).

Urakan ajalliset tavoitteet on esitetty tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen kohdassa 7. Rakennustyöt on suunniteltu toteutettavaksi 1. elokuuta 2017 - 15. joulukuuta 2017 välisenä aikana.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Haahtela_eTarjouspyynto_562017_134158.zip 37.94 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00