Levering af legepladsudstyr til Vestre Skole, Svendborg Kommune

Information

03 - Contract award notice
Restricted procedure
5/11/2017 9:06 AM (GMT+02:00)

Buyer

Svendborg Kommune Svendborg Kommune
Martin Fuglkjær Møller Martin Fuglkjær Møller
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Denmark
29189730

Short description

I henhold til rammekontrakt samt det etablerede dynamiske indkøbssystem vedrørende levering af Udendørs Lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til Svendborg Kommune inviteres I hermed til, at byde på levering af legepladsudstyr i forbindelse med modernisering af legepladsen på Vestre Skole i Svendborg Kommune.

Opgaven udbydes i miniudbud blandt de optagede leverandører i indkøbssystemet og i henhold til rammekontraktens delaftale 1 - totalentreprise.

Opgaven har et fast budget på 330.000 kr. ekskl. moms og udbydes som en omvendt licitation. Det vil sige, at der ikke konkurreres på tilbudte priser, men derimod på hvor mange områder, som tilbudsgiverne kan tilbyde uden at overskride budgettet. 

Alle Obligatoriske områder (dvs. 1-9) SKAL tilbydes. Her udover skal der indenfor budgettet tilbydes så mange som muligt af de supplerende områder (dvs. 10-14). Det skal tydeligt fremgå af tilbuddet hvilke supplerende områder, der er omfattet af tilbuddet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00