Anskaffelse av ny utskriftsløsning

Information

Competitive dialogue
5/7/2017 4:20 PM (GMT+02:00)
6/9/2017 4:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Bane NOR SF Bane NOR SF
Beate Bull Beate Bull
Stortorvet 7
0155 Oslo
Norway
917 082 308

Closing date has passed.

Short description

Bane NOR SF har til hensikt å gjennomføre en konkurranse knyttet til nye utskriftsløsninger i hele organisasjonen. Bane NOR ønsker med konkurransen å utfordre markedet i større grad og å lage mer fleksible løsninger for utskrift og skanning i hele organisasjonen.

Bane NORs organisasjon er spredt rundt på mange lokasjoner rundt omkring i landet. Løsningene som blir foreslått i denne konkurransen må være fleksible nok til å representere en like god og hensiktsmessig løsning for alle lokasjonene. Det er i tillegg behov for prosjektlokasjoner der det skal bygges ut eller drives arbeid/vedlikehold i kortere perioder. Bane NOR er inne i en omstillingsprosess som kan påvirke antall lokasjoner i løpet av avtaleperioden. Dette vil si at det kan bli flere lokasjoner eller færre lokasjoner. Løsningene som foreslås må være fleksible og ivareta dette behovet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00