IN 2017 - Rekrutteringsløsning SSA-L

Information

3/27/2017 10:08 AM (GMT+02:00)
4/20/2017 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Nordland fylkeskommune Nordland fylkeskommune
Hans Jørgen Kibsgaard Hans Jørgen Kibsgaard
Prinsensgate 100
8048 BODØ
Norway
964982953

Closing date has passed.

Short description

Fylkeskommunen skal anskaffe en digital løsning for å gjennomføre rekrutteringsprosesser. Løsningen skal understøtte hele rekrutteringsprosessen, fra utforming av stillingskrav, utlysningstekst og annonse til oppdatering av personalsystemer etter at prosessen er gjennomført. Løsningen skal være integrert med fylkeskommunens sak/arkivsystem, Acos WebSak. Det er videre ønskelig med integrasjon også med fylkeskommunens HRM-system, Visma Enterprise HRM.

Rekrutteringsverktøyet skal sikre at rekrutteringsprosessen gjennomføres ryddig og profesjonelt og bidra til å skape et godt omdømme. Fylkeskommunen skal oppleves som enkel å samhandle med, moderne og at det er viktig å treffer aktuelle jobbsøkere. Det skal legges til rette for publisering av stillingsannonser til nettsider, intranett, relevante jobbportaler og sosiale medier. Brukergrensesnittet skal være enkelt, og støtte autentisering gjennom andre løsninger. Vi ønsker å benytte hyllevare, og ha et minimum av skreddersøm. Rekrutteringsverktøyet skal være dokumentert implementert og velfungerende i tilsvarende organisasjoner.  

Dynamic documents

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00