2017/556 Anskaffelse av drivstoff og rekvisita til Stortingets tjenestebiler

Information

3/6/2017 3:07 PM (GMT+01:00)
3/15/2017 12:00 PM (GMT+01:00)
3/14/2017 12:00 PM (GMT+01:00)
3/15/2017 12:00 PM (GMT+01:00)
No
No

Buyer

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Lisa Øverås Lisa Øverås
Karl Johans gate 22
Postboks 1700 Sentrum

0026 OSLO
Norway
971524960

Closing date has passed.

Short description

 

INVITASJON TIL TILBUDSKONKUKRRANSE

 

1.        Anskaffelsens gjenstand

Stortinget (heretter også benevnt oppdragsgiver) skal inngå rammeavtale med to leverandører om kjøp av drivstoff til Stortingets tjenestebiler og det inviteres til tilbudskonkurranse etter del I i forskrift om offentlige anskaffelser om dette. Ytelsen omfatter individuelle rabattkort for oppdragsgivers tjenestebiler til bruk på bensinstasjoner primært i østlandsområdet, dog med hovedvekt i Oslo og Akershus. Det kjøpes i svært beskjeden grad bilrekvisita og forbruksmateriell, men det må tilrettelegges for at også dette kan kjøpes med kortet.

 

Produktene skal kunne kjøpes direkte fra bensinstasjon ved bruk av kort. Hver bil skal disponere egne kort, og hvilken som helst bensinstasjon i tilbyders distribusjonsnett må kunne benyttes. Kortet skal kunne benyttes både i kortautomater ved pumpene, på kortautomater inne i bensinstasjonens lokaler og på ubetjente stasjoner. Det er ønskelig at kilometerstand på bilene skal kunne tastes inn på automatene samtidig med pinkode på kortene ved fylling av drivstoff. Kortet vil primært bli benyttet ved leverandørens bensinstasjoner i Oslo og Akershus, men skal kunne benyttes ved samtlige av leverandørens norske bensinstasjoner.

 

Leverandøren skal utstede det antall kort som til en hver tid behøves, i utgangspunktet ett kort pr bil. Betalingskortene skal utstedes kostnadsfritt, og skal ikke vedheftes gebyr av noen form.

 

Leverandøren må kunne tilby nettbasert tilgang til administrasjon av kortene, herunder sperring og sletting og evt. bestilling av kort.

 

Basert på historisk forbruk kjøpes drivstoff og rekvisita/forbruksmateriell for til sammen ca.

kr 150 000 inkl. mva. årlig, hvorav rekvisita/forbruksmateriell utgjør en svært liten del.

 

Tildeling av avtaler (bestilling/avrop) skjer ved den enkelte sjåførs bruk av kortet. På bakgrunn av behovets varierende art kan oppdragsgiver ikke forplikte seg til kjøp av et bestemt volum under rammeavtalen.

 

Avtalen inngås i utgangspunktet for ett år, med opsjon/rett for Stortinget til å forlenge avtalen med tre år (1+1+1 år). Total varighet på avtalen vil følgelig være fire år.

2.        BAKGRUNN OG FORMÅL MED ANSKAFFELSEN   

Oppdragsgiver har egen biltjeneste som forestår persontransport for Stortinget. Videre disponerer seksjon for eiendomsdrift inkl. vaktmestertjenesten Stortingets to tjenestebiler. Per dags dato består Stortingets bilpark av fire personbiler og to varebiler.

 

Stortingets biltjeneste har tre dieseldrevne og en bensindreven personbil som til sammen kjører ca. 100 000 km årlig. Seksjon for eiendomsdrift har to dieseldrevne varebiler som til sammen kjører ca. 10 000 km årlig. Bilene skiftes med jevne mellomrom ut, slik at fordelingen mellom bensin- og dieselkjøp kan endres i avtaleperioden.

 

Oppdragsgivers formål med anskaffelsen er å inngå parallelle rammeavtale med to leverandør som gjennom sitt distribusjonsnett av bensinstasjoner kan sikre høy tilgjengelighet til bensinstasjoner i østlandsområdet, spesielt i Oslo og Akershus, til prisgunstige vilkår. Tre leverandører er invitert til å gi tilbud.

3.        PRISER OG RABATTSTRUKTURER

Priser og rabattstrukturer fremgår nedenfor, og skal være faste i avtaleperioden. Fordelingen mellom bensin og diesel kan variere i takt med utskifting av tjenestebilene, ref. ovenfor. Følgende priser/rabatter skal oppgis i tilbudsbrevet, vedlegg 1 til konkurransegrunnlaget.

 

  • Rabatt pr liter diesel på pumpepris (basert på ca. 100 000 km/år/10 000 liter).

  • Rabatt pr liter bensin på pumpepris (basert på ca. 10 000 km/år/ 1000 liter).

  • Rabatt bilrekvisita/forbruksmateriell på stasjonens butikkpris (historisk forbruk inntil ca. kr 5 000/år).

 

De to leverandørene som oppnår lavest totalsum/evalueringssum har levert det beste tilbudet og vil bli tildelt kontrakt.

 

6.3 Tilbudsfrist

Tilbudet skal være Stortingets administrasjon i hende senest onsdag 15. mars 2017 kl. 12.00. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.

4.        Kriterier som vil bli lagt til grunn for kontraktstildeling

Tildeling av kontrakt skjer til den som har gitt det prismessig beste tilbudet vurdert ut i fra rabattene som tilbys på henholdsvis diesel, bensin og bilrekvisita på angitte mengder slik de fremgår av tilbudsbrevet, vedlegg 1 til konkurransegrunnlaget. Rabattene skal oppgis i tilbudsbrevet.

5.        Kontrakt

Det vil bli opprettet skriftlig kontrakt med de to leverandørene som har gitt de beste tilbudene. Kontrakten vil være basert på leverandørens standardvilkår. I tillegg gjelder forutsetninger og kontraktsbestemmelser i dette konkurransegrunnlag. Ved motstrid mellom leverandørenes standardvilkår og dette konkurransegrunnlag, går sistnevnte foran.

Miljø

Leverandøren som får tildelt kontrakt må ha et system for miljøledelse som oppfyller EU-ordningen for miljøstyring og miljørevisjon, evt. andre anerkjente miljøledelsessystemer eller standarder basert på relevante europeiske eller internasjonale standarder. Eventuelt må leverandøren kunne dokumentere miljøledelsestiltak som tilsvarer forannevnte miljøledelsessystemer/standarder. 

Lover, offentlige forskrifter og vedtak

Leverandøren skal overholde de lover, forskrifter og vedtak som gjelder for det avtalen omfatter, herunder det som gjelder for miljø.

Reklame

Leverandøren har ikke rett til å benytte Stortingets navn eller logo eller benytte sin rolle som Leverandør i markedsføring eller referanser og/eller andre typer presentasjoner uten Stortingets forutgående skriftlige samtykke.

Faktura

Betaling skjer etterskuddsvis pr 30 dager etter mottak av korrekt faktura.

 

Hvis ikke annet er avtalt skal det sendes en samlefaktura pr. måned.

 

Stortinget skal motta elektronisk faktura på EHF-format. Elektronisk adresse er: 971524960. 

 

Fakturaer som ikke kan leveres på EHF-format sendes til:

 

Stortinget

Fakturamottak DFØ

Postboks 4104

2307 Hamar

 

Fakturaer skal merkes med

-bestillereferanse CM + fire siffer som blir oppgitt i forbindelse med avtaleinngåelse/når avtalen er inngått.

 

Fakturaen skal ikke inneholde ordre-, fakturagebyr eller lignende gebyrer.

Faktura som ikke er korrekt utstedt vil bli kunne bli krevd kreditert.

6.        Tidsplan KONTRAKTSTILDELING

Oppdragsgiver tar sikte på å tildele kontrakt medio/ultimo mars 2017.

 

 

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg 1 - Mal tilbudsbrev 34 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00