Psykoterapiapalvelut

Information

2/14/2017 2:06 PM (GMT+01:00)
2/28/2017 9:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Anna Häsä Anna Häsä
Länsikatu 15, rak. 4A 2. krs, PL 11
80101 Joensuu
Finland
0242746-2

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus, eikä tarjouspyyntö vaan tietopyynnön muodossa lähetetty ilmoitus mahdollisille palveluntuottajille.

Tämä on mahdollisuus esittää kommentteja ja kysymyksiä tulevasta hankinnasta.

Tällä tietopyynnöllä ei pyydetä eikä tähän anneta tarjouksia, tällä vasta tiedotetaan markkinoita tulevasta kilpailutuksesta ja pyydetään kommentteja kilpailutuksesta.

Esitettyihin kommentteihin ei vastata. Käsittelemme saamamme vastaukset ja kommentit luottamuksellisina ja käytämme niitä ainoastaan kilpailutuksen suunnittelun pohjana.

Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta vastaamisesta eikä vastaaminen sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumisesta eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen myöskään ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Tietopyynnön tavoitteena on viestiä markkinoille tulevasta kilpailutuksesta ja saada kattavasti hankintaa koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla

Vastaukset, kysymykset ja kommentit voitte esittää määräaikaan mennessä Tarjouspalvelu.fi -portaalin välityksellä kohdassa ”Kysymykset ja vastaukset” tai mikäli haluatte ladata erillisen liitedokumentin niin kohdassa ”Tietopyynnön vastauksen lähetys”.

Mikäli lataatte erillisen liitteen, tulee painaa myös kohdasta ”Lähetä vastaus tietopyyntöön”.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Siun soten aluejako.jpg 89 KB
Tarjouspyyntö.pdf 53 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00