Adgangssystem og selvbetjeningsløsning til Drammensbiblioteket

Information

Open procedure
12/21/2016 9:32 AM (GMT+01:00)
2/3/2017 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kristin Langridge Kristin Langridge
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Closing date has passed.

Short description

Virksomhet Kultur ved Drammensbiblioteket skal anskaffe teknisk utstyr til adgangssystem og selvbetjeningsløsning i bibliotekets lokaler. Dette skal tilrettelegge for et meråpent bibliotek ved hovedbiblioteket. Biblioteket ønsker en leverandør som kan tilby en helhetlig, fremtidsrettet, moderne og funksjonell løsning for automatisering av bibliotektjenester og tilgangskontroll utenom ordinær åpningstid.

Antall besøkende til biblioteket er ca 420.000 pr. år og ca. 270.000 utlån pr. år.

Med et meråpent bibliotek menes det at bibliotekets lokaler og samlinger stilles til disposisjon for brukerne uten at det er personale tilstede deler av døgnet. Åpningstider er ikke satt pr. dags dato, men det skal kunne legges til rette for døgnåpent åpningstid. Brukeren skal kunne identifisere seg ved hjelp av lånekort eller på annet vis i inngangsdøren. Tilgangen til lokalet bestemmes ut i fra gitte kriterier for adgang i ubetjent åpningstid. Etter at brukeren har identifisert seg, skal inngangsdøren åpne seg automatisk. Alle personer som kommer inn i biblioteket når det er ubemannet skal automatisk bli registrert og filmet/fotografert. Publikumsarealet skal være kameraovervåket.

Bibliotekets nåværende automatpark for utlån, publikumssøk og innlevering av materiale er utrangert og skal byttes ut i sin helhet. Vi ønsker derfor et tilbud på en fullstendig ny automatpark for innsjekking og utlån av fysisk materiale samt stasjoner for publikumssøk.

Det skal tilrettelegges for en best mulig brukeropplevelse for bibliotekets brukere med hensyn til tilgjengelighet og selvbetjening av bibliotekets tjenester.

Anskaffelsen inkluderer selvbetjente automater for utlån og innlevering, søkestasjoner for publikum, sikringsport, adgangskontroll og videoovervåkning, hylleleser og serviceavtale. Produktene som skal anskaffes er spesifisert i prisskjemaet.

Det skal åpnes ny biblioteksfilial på Fjell og et estimat på dette er inkludert i totalverdien for anskaffelsen. Fremtiden for filialen på Fjell er på nåværende tidspunkt under politisk behandling og kan derfor ikke beskrives nærmere i dette tilbudet.

For informasjon om Oppdragsgiver, se Drammen kommunes hjemmeside: https://www.drammen.kommune.no/ og bibliotekets hjemmeside: https://dbib.no/

Det vil gjennomføres befaring i bibliotekets lokaler fredag 6. januar kl. 10.00 ‐ 12.00. Påmelding sendes på e-post til kristin.langridge@drmk.no innen 3.januar 2017.

Alternative tilbud godtas ikke.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
2016_10135_Konkurransegrunnlag Drammensbiblioteket.docx 59 KB
Vedlegg 1. Tilbudsskjema.docx 30 KB
Vedlegg 2. Prisskjema.xlsx 11 KB
Vedlegg 3. Kontrakt.docx 35 KB
Vedlegg 4. Standard avtalevilk%C3%A5r Drammen kommune.pdf 204 KB
Vedlegg 5. Plantegning bibliotekets lokaler 1. etasje.pdf 585 KB
Vedlegg 6. Plantegning bibliotekets lokaler 2. etasje.pdf 378 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00