Rammeavtale advokattjenester

Information

Negotiated procedure
12/20/2016 2:44 PM (GMT+01:00)
2/8/2017 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Ruter As Ruter As
Benny Rytter-Johansen Benny Rytter-Johansen
Dronningens gate 40, Postboks 1030 Sentrum
0104 Oslo
Norway
991 609 407

Closing date has passed.

Short description

Rammeavtalen skal dekke Ruters behov for spisskompetanse og ekstra kapasitet for rådgivning innenfor utvalgte rettsområder, fordelt på tre faggrupper. Ruter foretar årlige innkjøp for 6,5 milliarder kroner og har behov for rådgivning knyttet til anskaffelsesreglene og utforming av kontrakter. I tillegg har selskapet ambisiøse planer for en mer miljøvennlig og fleksibel kollektivtransport, noe som vil kreve involvering av ulike juridiske fagområder.

Ruter etterspør et fast team med nøkkelpersonell innenfor hver faggruppe, som ikke kan byttes ut, uten forhåndsgodkjenning fra Ruter. Målet er for det første at Ruter i kontraktsperioden får den kvaliteten som er tilbudt. For det andre ønsker Ruter at nøkkelpersonellet blir involvert ved hver enkelt oppdrag for å sikre at alle aktuelle rettslige problemstillinger blir belyst.

I dagens avtaleperiode har Ruter brukt om lag tre millioner kroner i året på advokatbistand. I løpet av avtaleperioden er juridisk enhet etablert og styrket, og det er usikkert hva omfanget vil bli for den kommende avtaleperioden. Også Ruters datterselskaper skal kunne benytte rammeavtalen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00