Rammeavtale vaskeritjenester

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
11/17/2016

Buyer

Drammen Kommune Drammen Kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norway
939214895

Short description

Drammen kommune ved Helse, sosial og omsorg skal inngå ny rammeavtale for leie og vask av arbeidstøy og flattøy i omsorgstjenesten. Rammeavtalen omfatter også levering av arbeidstøy og flattøy til Legevakta i Drammensregionen IKS(heretter Legevakta) fra 1. juli 2017. Avtalen skal sikre en profesjonell, kvalitets- og miljømessig god behandling av tekstiler.

Anskaffelsens omfang

Rammeavtalen skal dekke Drammen kommune og Legevaktas behov for tjenester knyttet til leie og vask av tekstiler. Anskaffelsen omfatter alle tjenestestedene i Drammen kommune, men i hovedsak vil behovet være knyttet til institusjoner, bo- og servicesenter og hjemmetjenesten i kommunen.

I utgangspunktet vasker oppdragsgiver sengetepper, dyner og puter selv, men Oppdragsgiver ønsker ved spesielle behov å leie vask av egne sengetepper, dyner og puter. Konkurransen omfatter ikke vask av gardiner og andre interiørtekstiler.

Tjenesten omfatter også transport og levering på Oppdragsgivers tjenestesteder. Tilbyder må selv gjøre seg kjent med de leveringssteder og tidspunkt som denne konkurransen stiller krav om. Leveringsadressene finnes i vedlegg 2.

Årsvolum og spesifikasjon av flattøy og personaltøy er angitt i vedlagte prisskjema og beregnet ut fra statistikk for 2015. Det understrekes at det oppgitte volum kun er estimater, og Oppdragsgiver vil derfor ikke forplikte seg til et bestemt årsvolum.

Tilbud på deler av leveransen godtas ikke. 

Alternative tilbud godtas ikke.

Vi gjør oppmerksom på at på grunn av ferieavvikling vil det bare være mulig å stille spørsmål til konkurransegrunnlaget frem til 13. juli 2016.

Konkurransen er kunngjort i DOFFIN i henhold til forskrift om offentlige anskaffelser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

04 72 10 18 80 0
Mercell Holding AS | Karihaugveien 89, 1086 OSLO, Norway