Digital Næringsutvikling - kjøp av prosjektveileder

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
11/30/2016
10/7/2016
9/30/2016

Buyer

Troms Fylkeskommune Troms Fylkeskommune
Randi Jaros Ken Harald Enoksen
864870732

Closing date has passed.

Short description

Troms fylkeskommune ønsker i forbindelse med strategiarbeidet tilknyttet satsingen Digital Næringsutvikling prosjektveileder tilsvarende 20 timer i måneden to år (480 timer totalt). Strategiarbeidet vil gjennomføres i samarbeid med prosjektleder i Troms fylkeskommune.

Prosjektveilederen vil være delaktig i gjennomføringen av strategien som ligger i Digital Næringsutvikling. Det skal i perioden gjennomføres om lag mellom 15 og 20 dialogseminarer i fylket med næringsliv og samfunn, samt bransjespesifikke seminarer rettet mot blant annet havbruk/fiskeri, helse, velferd, dataspill, utdanning. 

Det vil i tillegg i perioden bli utnevnt om lag 500 digitale entreprenører i fylket, der prosjektveilederen vil være delaktig i å vurdere, velge ut og nominere disse.

Fylkeskommunen har ledet satsinger som har gitt regionen et av de beste bredbåndsnettene i Europa. Og sammen med kommuner, stat, egne etater og offentlige tjenesteleverandører - er fylket aktivt med på digital fornying i offentlig sektor. Dette er nødvendige komponenter i et digitalisert samfunn - og satsinger som er godt ivaretatt i pågående utviklingsarbeid.

 

Files

Title Size
1_Kravspesifikasjon. tildelingskriterier og evaluering.pdf 169 KB
2_Prisskjema.docx 13 KB
3_Alminnelige kontraktsvilkår.pdf 227 KB

Dynamic documents

Name
Konkurransegrunnlag - Digital Næringsutvikling

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

04 72 10 18 80 0
Mercell Holding AS | Karihaugveien 89, 1086 OSLO, Norway