Begrænset EU-udbud af Fastmonteret mobildetekteringsanlæg genudbud

Information

17 - Contract notice for contracts in the field of defence and security
Restricted procedure
8/3/2016 2:37 PM (GMT+02:00)
9/6/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Direktoratet for Kriminalforsorgen Direktoratet for Kriminalforsorgen
Mette Søgaard-Andersen Typp Mette Søgaard-Andersen
Strandgade 100
1401 København K
Denmark
53383211

Closing date has passed.

Short description

Nærværende prækvalifikation vedrører begrænset EU-udbud af rammeaftale af fastinstallerede anlæg til detektering af al kendt mobiltelefoni i et antal af Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse, iht. Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2009/81/EF af 13. juli 2009 (forsvars- og sikkerhedsdirektivet). 

Med henblik på at kunne lokalisere, finde og inddrage mobiltelefoner som ulovligt er indsmuglet i Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse udbydes hermed projekt ”Fastinstalleret mobiltelefondetekteringsanlæg”.  

Arbejdet omfatter levering af samtlige komponenter til idriftsættelse af anlæggets hardware, software, hovedføringsveje og kabling etc., der indgår i det fuldt færdige og driftsklare anlæg. 

Det forventes, at de fastinstallerede anlæg skal installeres af valgt leverandør i 8 af kriminalforsorgens fængsler/arresthuse. Kriminalforsorgen forventer, at der anslået skal detekteres i 1000 celler, opholdsrum, toiletter, køkkener og øvrige rum som initialordre. 

Rammeaftalens samlede værdi estimeres til at være imellem DKK 15.000.000 til DKK 25.000.000. Det bemærkes, at estimatet er forbundet med betydelig usikkerhed, da det baserer sig på historisk forbrug indenfor relaterede varer og ydelser. Volumen er derfor udelukkende af vejledende karakter og kan derfor ikke tages som udtryk for en garanteret fremtidig omsætningsstørrelse.   

Rammeaftalen har en løbetid på 2 år fra rammeaftaleunderskrift med mulighed for forlængelse i to (2) gange 12 måneder.

Leverandøren skal udføre installationen under hensyntagen til, at der på nogle matrikler er et særligt skærpet regime for de indsatte og andre sikkerhedsforhold som kan besværliggøre installationen af anlægget. Kriminalforsorgen vil arrangere en besigtigelse af alle institutionerne for tilbudsgivere, hvor der nærmere redegøres for de enkelte lokale forhold som skal iagttages og overholdes. Det forventes at denne besigtigelse vil finde sted i uge 38 og uge 39. Besigtigelsen vil foregå i tilbudsfasen og kun omhandle de prækvalificerede tilbudsgivere. Det vil i nogle institutioner være nødvendigt at planlægge arbejdet således at den daglige drift kan opretholdes.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1 - Tro- og loveerklæring.doc 39 KB
Bilag 2 - Ansøgningsskema.docx 28 KB
Bilag 3 - Erklæring vedr. underleverandørers ressourcer 12.07.docx 104 KB
Prækvalifikationsmaterial version 2 endelig.docx 61 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00