Kjøp av opplæringstjenester til Fylkesutdanningssjefen i Troms

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
9/26/2016 1:43 PM (GMT+02:00)
8/23/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Troms Fylkeskommune Troms Fylkeskommune
Renate Mortensen Randi Jaros
864870732

Tender is cancelled

Short description

Fylkesutdanningssjefen i Troms skal sette i gang en felles kompetanseheving for skoleeier og skoleledelsen i de videregående skolene i Troms fylkeskommune. Fylkesutdanningssjefen i Troms har vedtatt en strategiplan med fire styringsområder: Profesjonalitet, Arbeids- og læringsmiljø, Læringsutbytte og Gjennomføring.  Disse angir en felles retning for kvalitetsutviklingen i fylket. 

Gjennomføringen av strategiplanen fordrer en felles forståelse for de mål og strategier som skal oppnås og nødvendig kompetanse i kvalitetsarbeid. Opplæringen skal bidra til en felles referanseramme for det videre arbeidet og bidra til bedre kvalitet i hele organisasjonen. 

Vi har derfor behov for å knytte oss til et kompetansemiljø som kan bistå med relevant kompetanse til formålet. 

Det ønskes en modulbasert opplæring på 2x3 dager, med en samling høstsemesteret 2016 og en samling vårsemesteret 2017. 

Det skal i tillegg gis veiledning til deltakerne ved 14 skoler og hos skoleeier under og mellom samlingene.  Dette utgjør ca 85 personer, bestående av ledere på ulike nivåer. Veiledningen skal bidra til at lederne blir bedre i stand til å utøve god pedagogisk ledelse, for å skape økt kvalitet i opplæringen.  Det skal også være mulighet for en studietur som en del av opplæringen.  Hensikten skal være å få se utøvelse av god pedagogisk ledelse. 

Avtaleperiode:

Arbeidet skal starte høstsemesteret 2016 og avsluttes høsten 2017/våren 2018. 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00