Profileringsrettigheter i forbindelse med sykkelrittet Arctic Race of Norway

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
6/29/2016 7:27 PM (GMT+02:00)

Buyer

Troms Fylkeskommune Troms Fylkeskommune
Renate Mortensen Renate Mortensen
Strandvegen 13
Postboks 6600

9296 TROMSØ
Norway
864870732

Short description

Arctic Race of Norway er et årlig internasjonalt etapperitt på landeveissykkel som avholdes i fylkene Nordland,Troms og Finnmark. Rittet har vært gjennomført to ganger tidligere, og er allerede det største i sitt slag i Norden. I 2015 deltok tolv Tour deFrance-lag blant de 22 profflagene på startstreken (fem norske). Rittet haddeTV-dekning i 180 land og et betydelig fysisk publikumsoppmøte fra Norge og utlandet. Arrangementet jobber på tvers av geografiske, politiske og samfunnsmessige skillelinjer, og står for verdier og visjoner som Nordland, Troms og Finnmark fylkeskommuner (fylkeskommunene) ønsker å identifisere seg med.

Rettighetene til Arctic Race of Norway eies av selskapet Arctic Race of Norway AS (ARN). Anskaffelsen gjelder kjøp av profileringsrettigheterfra ARN. Formålet med kjøpet er således å sikre profilering av fylkeskommunene i Norge og i utlandet, og på en måte hvor fylkeskommunene identifiseres medarrangementet Arctic Race of Norway:

  • Profilering– individuell og samlet profilering av fylkeskommunene

Fylkeskommunene Nordland, Troms og Finnmark kjøper profilering av den enkelte fylkeskommune så vel som en samlet profilering av de tre fylkeskommunene i Nord-Norge.

  • Synliggjøring

Rettighetene omfatter egne områder vedstart, løype og målgang, samt at fylkeskommunenes grafiske kjennetegn skal fremvises på ulike måter. Fylkeskommunene innrømmes også en rett til å kjøpe reklameplass på Arctic Race of Norways offisielle hjemmesider, i tillegg til at fylkeskommunene får rett til å bruke tv-klipp for egne markedsføringsformål.

  • Påvirkningsmuligheter

Fylkeskommunene gis rett til å delta aktivti planleggingen og gjennomføringen av sykkelrittet, for derigjennom å kunne maksimere nytteverdien av rettighetene fylkeskommunene er innrømmet. For å sikre bredest mulig eksponering av fylkeskommunene, skal rittet legges til forskjellige regioner.

  • Andre rettigheter

Rettighetene omfatter bruk av ARNs medieplattform, rett til deltakelse i fora og seminarer, rett til å delta i tilrettelegging og aktiviteter for pressekorps og media, samt rett til å delta i ARNs hospitality-program. Sistnevnte omfatter dedikerte VIP-soner, deltakelse i følgebil og helikopter, et middagsarrangement samt den såkalte «A.R.N.challenge».

Kontrakten har en varighet på ett år, med opsjonpå ytterligere to år, ett år av gangen (1 år + 1 år).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00