Mēbeļu izgatavošana un piegāde Tele2 klientu apkalpošanas centriem

Information

6/13/2016 4:07 PM (GMT+02:00)
7/1/2016 4:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Tele2 SIA Tele2 SIA
Inga Kursīte Inga Kursīte
Mūkusalas 41b
1004 Rīga
Latvia
40003272854

Closing date has passed.

Short description

Tele2 SIA izsludina atklātu iepirkumu par mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu Tele2 klientu apkalpošanas centriem

Sadaļā "Faili" pieejama iepirkuma dokumentācija un norādījumi piedāvājumu iesniegšanai.
Lai piekļūtu sadaļai "Faili", spiediet pogu "Izrādīt interesi" lapas augšpusē.

Iepirkuma ietvaros pretendentam jāsagatavo piedāvājums par mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu Tele2 Centram, kas atrodas Ogrē, Rīgas ielā 23. 

Ogres Tele2 Centra mēbeļu tehniskā specifikācija tiks nosūtīts pretendentam tikai pie nosacījuma, ja pretendents ir iepazinies un parakstījis SIA Tele2 sagatavoto Vienošanos par konfidenciālas informācijas neizpaušanu. Lai saņemtu tehnisko dokumentāciju, pretendentam jānosūta parakstīta un ieskanēta Vienošanās, izmantojot moduli "Sarakste" un divi parakstīti Vienošanās eksemplāri jānosūta uz SIA "Tele2" biroju, Mūkusalas ielā 41b, Rīga, LV-1004. 

Iepirkuma uzvarētajam tiks piešķirtas tiesības veikt mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu 15 (piecpadsmit) rekonstruētajiem Tele2 Centriem, ar nosacījumu, ka pretendenta piedāvātās cenas Ogres Tele2 Centra mēbelēm, tiek saglabātas arī pārējo Tele2 Centru mēbeļu izgatavošanā, piegādē un uzstādīšanā. 

Piedāvājumi iesniedzami Mercell sistēmā elektroniski. Piedāvājumi pieejami tikai pasūtītājam un Mercell nepiedalās lēmumu pieņemšanā.

Jautājumu gadījumā par iepirkuma priekšmetu, sazinieties ar pasūtītāju, izmantojot moduli "Sarakste".
Jautājumu gadījumā par Mercell sistēmu un piedāvājumu iesniegšanu elektroniski, lūdzu sazinieties ar Mercell pārstāvi Jāni Ozolu pa tālr. 27763529

‏‏‏‏‎‏‎‎‪‎‏‪‪

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Rekonstrukcija_mebelu_piegade.docx 18 KB
NDA_Tele2Centru_rekonstrukcija_mebeles.docx 17 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00