16/1005 Procurement of soil temperature and humidity sensors

Information

5/31/2016 3:47 PM (GMT+02:00)
6/8/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi NIBIO, Norsk institutt for bioøkonomi
Børge Jensen Børge Jensen
Fredrik A. Dahls vei 20A (faktura)
Høyskoleveien 7

1430 ÅS
Norway
988983837

Closing date has passed.

Short description

NIBIO innbyr til konkurranse for kjøp av utstyr for logging av jordtemperatur og -fuktighet. Måleresultatene skal påvise eventuelle forskjeller i jordfuktighet og –temperatur i parallelle bestander av bjørk og gran, og skal sammenstilles med eventuelle forskjeller i jordrespirasjon og karbonlagre i jorda.

Instrumentene skal brukes til måling av temperatur og fuktighet i øverste jordlaget. Instrumentene må kunne måle uten behov for vedlikehold (batteribytte o.l.) i lengre tid, helst 3 år. De må tåle klima og værforhold som kan oppstå i norske skoger, som kulde, snø, høy fuktighet og temperaturer mellom -30C og +30C. Siden instrumentene skal stå for seg i skogen er det ønskelig at temperatur- og fuktighetssensor, batteri og logger er integrert i et instrument uten behov for kabler eller andre installasjoner. I prosjektet skal arealvariabilitet undersøkes.

ADMIN:

MERK: Anskaffelsen har kort tidsfrist for levering av tilbud.



Samtlige tilbud og alle henvendelser om konkurransen forutsettes levert via Mercell. Er du ikke bruker hos Mercell, har spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, digital signering, eller hvordan du skal gi tilbud, vær vennlig å ta kontakt med Mercell sin support på tlf 21 01 88 60.

Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre endringer og levere på nytt helt til tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00