Varslingsanlegg til bo- og servicesenter, barnebolig og lignende

Information

01 - Prior Information Notice
5/31/2016 8:41 PM (GMT+02:00)

Buyer

Drammen Kommune Drammen Kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norway
939214895

Short description

 

På vegne av samarbeidskommunene Nedre Eiker, Røyken, Sande, Svelvik og Drammen (Helse, sosial og omsorg), benevnes videre som samarbeidskommunene, inviterer til en markedskonferanse for presentasjon av varslingsanlegg med tilhørende utstyr og tjenester. Varslingsanlegget skal brukes som et pasientvarslingsanlegg mellom bruker/pasient, pleier/pleier på sykehjem, i barnebolig og lignende. Det ønskes både kontakt med leverandører som har pasientvarslingsanlegg og leverandører som har varslingsanlegg for andre formål som kan overføres til denne bruken.

Samarbeidskommunenes formål med konferansen er å kartlegge hva som finnes i markedet av varslingsanlegg. Varslingsanleggene som presenteres skal være fremtidsrettede, innovative og bærekraftige. Leverandørene som melder seg må ha løsninger som er utprøvd og kunne vises til referanser som allerede har anlegget i drift.

 

Varslingsanlegget skal ha en åpen standard som gir mulighet til andre applikasjoner. Dette er i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger for arkitektur; noe som betyr at leverandør bør være Continua sertifisert og skal følge Norm for informasjonssikkerhet.

Samarbeidskommunene har i dag felles leverandør av IKT, Drammen regionenes IKT (D-IKT). Kommunene - foruten Nedre Eiker- anvender i dag fagprogram innen helse og sosial tjenester: Tieto Gerica og Sosio med Life Care Mobilpleie som er en bærbar tilgang til fagsystemet. Nedre Eiker benytter: Visma Omsorg Profil. 

Samarbeidskommunene ønsker å få belyst følgende under markedskonferansen:

  • Leverandørenes kompetanse innen prosjektledelse

  • Hvordan størst mulig oppetid sikres, hvilke målemetoder som brukes

  • Lisensmodell

  • Hvordan en åpen standard for pasientsignalanlegg gjør det mulig å knytte de allerede eksisterende- eller fremtidige velferdsteknologiske løsninger opp mot signalanlegget

  • Hvilke muligheter som finnes for at ansatte/ driftsteknikere i kommunen selv kan vedlikeholde systemet, legge til nye applikasjoner etc. (Lavt grensesnitt)

  • Mulighet for mobile enheter med mulighet til toveis kommunikasjon

  • Mulighet for sporing innendørs og utendørs

  • Mulighet for at personalet kan tilkalle assistanse fra annet personell i prioritert rekkefølge. Det vil si at det må være mulighet til å programmere inn at tilkalling av assistanse går først til den som er på avdelingen for så å gå videre til neste avdeling, etc.  Det må også være mulighet til å alarmere annet personell, også fra den mobile enheten

  • Mulighet for integrering av adgangskontroll

  • Fremtidig plattform for teknologi som kan kommunisere med responssenter og andre løsninger

  • Serviceavtale (Service og leveranse avtale)

  • Levetid for fremtidsrettede pasientanlegg

  • Leie eller å eie varslingsanlegget

 

Tidspunkt for markedskonferansen er onsdag 15. juni 2016.

Konferansen skal foregå på norsk.

Markedskonferansen vil bli hold i Utviklingsenheten Skap gode dager sitt lokale i Wergelandsgate 13, 3019 Drammen.

Spørsmål kan rettes til rådgiver Petter Wolden petter.wolden@drmk.no eller mobil 408 23 439.

Påmelding skjer via Mercell.

Frist for å melde seg på markedskonferansen er mandag 13. juni 2016 kl 15:00

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00