Rammeavtale for levering av digitale tv-signaler og abonnement på kanalpakke til bo- og servicesenter

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure - Open for all bidders
7/15/2016 4:18 PM (GMT+02:00)
9/2/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
8/23/2016 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Drammen Kommune Drammen Kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy
Engene 1
3008 DRAMMEN
Norway
939214895

Closing date has passed.

Short description

Drammen kommune ved Helse, sosial og omsorg skal anskaffe digitale tv-signaler og abonnement på kanalpakke til kommunens bo- og servicesenter. I tillegg skal Schwartzgate bofellesskap ha bredbånd til beboernes rom. Anskaffelsen gjelder også opsjon på levering av internett til pasientrommene på bo- og servicesentrene.

Institusjonene har i dag analoge tv-signal som stenges høsten 2016. 

 

TV signaler og kanalpakker

Drammen kommune har 11 bo- og servicesenter med til sammen ca. 565 tv-punkter. Antallet tv- punkter kan variere i kontraktsperioden. Se vedlegg 2 for oversikt over adresser til bo- og servicesentrene. Det kan oppstå behov for digitale tv-signaler og abonnement på kanalpakke i noen flere bygg innen Helse, sosial og omsorg i avtaleperioden. Drammen kommune skal derfor ha mulighet til å kjøpe oppkobling til institusjoner hele avtaleperioden. Pris for en enkeltinnstallering  ut over det angitte antallet må oppgis i prisskjema.

 

Trådløst internett

Det skal legges opp mulighet slik at beboere og pårørende kan koble seg trådløst til internett på hvert rom og i fellesarealer i fremtiden. Internett tas ikke i bruk samtidig med tv-signalene, men kan komme i tillegg i løpet av avtaleperioden.

 

Befaring og spørsmål til konkurransegrunnlaget

Det blir arrangert felles befaring for tilbyderne på bo- og servicesenterne i uke 32 (mandag til onsdag) på Bragernes, og i uke 33 på Strømsø. Spørsmål til konkurransegrunnlaget og påmelding til befaring gjøres til Jan Helge Slettedal jan.helge.slettedal@drmk.no i uke 31.

 

Prisene

Prisene som oppgis skal inkludere alle kostnader for å fremskaffe ca 565 punkter for tv-signal, tv-pakke og mulighet for å koble seg på internett. Herunder blant annet graving, kabling, utstyr, dekodere, tilkobling, etc. Månedsprisen pr. tv- punkt skal inkludere alle kostnader knyttet til tv-abonnement, herunder blant annet programvederlag, opphavsrett, tilgang til kabel, drift og vedlikehold, administrasjon, etc.

Konkurransen gjennomføres med forhandlinger.

Alternative tilbud godtas ikke.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00