Medieovervåking og -analyse

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
5/23/2016 9:41 AM (GMT+02:00)

Buyer

Statens pensjonskasse Statens pensjonskasse
Stig Morten Garcia Stig Morten Garcia
Postboks 10 Skøyen
Verkstedveien 1

0212 OSLO
Norway
982583462

Short description

SPK er avhengig av kontinuerlig medieovervåkning for å sikre god oversikt over omtale av egen virksomhet i mediebildet. Medieovervåkingen skal også hjelpe oss å holde oversikt over hva som skrives/sies om og av andre pensjonsleverandører, rammebetingelser i pensjonsmarkedet (f.eks. politiske føringer, utspill fra partene i arbeidslivet) og viktige hendelser knyttet til arbeidsgiverkundene våre. Overvåkingen skal i tillegg gi oversikt over omtale innenfor de to andre forretningsområdene våre, boliglån og forsikring. Oversikten utgjør viktig og nødvendig ledelses- og styringsinformasjon for SPK.

For å holde oversikt over alt dette er det nødvendig med en tjeneste som kontinuerlig og systematisk overvåker mediene, og presenterer mediebildet på en oversiktlig og relevant måte. Tjenesten må innebære tilgang til en portal for overvåking av riks- regionale- og lokale medier på papir og web, magasiner/blader, tidsskrifter og alle sentrale etermedier (radio og TV) og sosiale medier.

Vi har også behov for å få utarbeidet kvalitativ og kvantitativ analyse av medieomtalen innenfor de områdene som nevnes ovenfor. Innretningen på analysen må være tilpasset våre behov og strategiske mål, og må også sammenligne omtale av SPK med andre aktører innenfor de områdene vi har behov for. Analysen bør kunne leveres kvartalsvis, men det siste kvartalet bør være inkludert i en årsanalyse.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00