Belysningsutstyr for Loesmoen Ny

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
4/13/2016 1:14 PM (GMT+02:00)

Buyer

Øvre Eiker kommune Øvre Eiker kommune
Kristina H. Bauhr Kristina H. Bauhr
Stasjonsgata 24
postboks 74

3301 HOKKSUND
Norway
954597482

Short description

Øvre Eiker kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbjø til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av innkjøp av «Belysningsutstyr for Loesmoen».

På Loesmoen ble det i 2007 montert opp funksjonsstyrt lys direkte tilkoplet forsyningsnettet, såkalt «integrert nett». Dette var et pilotprosjekt som innebar bruk av powerline kommunikasjon og dimming av hver enkelt armatur. All kommunikasjon og informasjon fra anlegget ble styrt og registrert via en felles database/brukergrensesnitt. 

Anlegget har imidlertid hatt en del tekniske problemer. Det har vært teknisk svikt på komponenter samt at kommunikasjonen til tider ikke har vært stabil. Dette medfører store problemer med drift og vedlikehold av installasjonen.

Øvre Eiker kommune har derfor besluttet å sanere installasjonen. Det innebærer utskifting av samtlige armaturer. 

Oppdraget omfatter levering av belysningsutstyr primært for utskifting av belysningsanlegget på Loesmoen, entreprenørtjenester knyttet til jobben utføres av Øvre Eiker Nett. Øvre Eiker kommune vil inngå kontrakt med leverandør av belysningsutstyr før anskaffelsen tiltransporteres entreprenør som en tiltransportert underentreprise i henhold til NS-8415.

I området som omfattes av konkurransen er belysingen i dag tilkoplet et integrert nett, dvs at belysningsarmaturene er direkte tilkoplet lavspentforsyningen i området.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00