Kontraktstildeling kurs og konferanse i Kristiansand sentrum - KnS-i

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
4/4/2016 8:50 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Norway
963296746

Short description

Oppdragsgiver inngår rammeavtale om  levering av kurs- og konferansetjenester med tilhørende fasiliteter i Kristiansand sentrum. Også overnatting på stedet inngår når det er behov for det i tilknytning til et arrangement.

Behovet for kjøp av tjenesten vil variere fra å avvikle alt fra korte møter til konferanser/seminar med varighet over flere dager. I noen tilfeller vil oppdragsgiver arrangere i sammen med andre kommuner, staten, organisasjoner osv. Når oppdragsgiver er ansvarlig for koordinering av et arrangement, vil denne avtalen være gjeldende så sant valgt leverandør kan imøtekomme de krav som er tilstede for det aktuelle arrangement.

Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å inngå avtaler med 3 leverandører i prioritert rekkefølge innenfor tjenestegruppen. 

Oppdragsgiver må ved avrop velge den leverandøren som står øverst på listen i den aktuelle kategorien som etterspørres. Dersom denne leverandøren ikke kan tilby lokaler iht. krav på angitt konferansedato, kan bestiller gå videre til neste leverandøren på listen osv.

I de tilfeller hvor antall deltakere overstiger kapasitet hos alle avtaleleverandørene, står oppdragsgiver fritt til å innhente tilbud til andre aktører i markedet som leier ut lokaler. Oppdragsgiver skal før slikt unntak gjøres gjeldende ha forespurt alle avtaleleverandørene.

Ved arrangementer der deltakerantallet er estimert til over 200 personer kan oppdragsgiver velge om de vil gå ut med egen konkurranse for anskaffelsen, eller om valgte leverandører skal kontaktes i rangert rekkefølge i for å se om de har kapasitet til å ta arrangementet.

 

 

 

 

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00