Anskaffelse av elektronisk verktøy og konsulentbistand for utarbeidelse av fremtidens brukerdialog

Information

Competitive dialogue
3/21/2016 9:20 PM (GMT+01:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Kirsten Nordhøy Kirsten Nordhøy Lippert
Engene 1
3008 Drammen
Norway
939214895

Assignment text

Drammen kommune har brukt brukerundersøkelser som et systematisk tiltak for å måle brukertilfredshet siden innføringen av balansert målstyring i 2003. Brukertilfredshet er fortsatt en av flere indikatorer i kommunens mål- og resultatstyringssystem og årlig brukerundersøkelse er målemetoden som har vært benyttet.

Helse, sosial og omsorg har fokus på kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å bruke tilbakemelding fra medarbeidere, brukere og innbyggere aktivt i dette arbeidet. Vi ønsker derfor å gå fra og kun gjennomføre årlige brukerundersøkelser til å legge til rette for en løpende og fremtidsrettet brukerdialog. Brukerdialogen skal være tydelig knytter kommunens vedtatte strategier = det vi skal levere.

Brukere i denne sammenheng kan være flere grupper; dagens brukere av våre tjenester, pårørende, alle innbyggere i kommunen, medarbeidere og eksterne vi ønsker tilbakemelding fra i ulike sammenhenger. Vi har eget elektronisk verktøy for gjennomføring av årlige medarbeiderundersøkelser.

Våren 2016 skal det gjennomføres tradisjonelle brukerundersøkelser innenfor ca 10 ulike tjenesteområder (Institusjonstjenesten, både brukere og pårørende, hjemmesykepleie, hjemmehjelp, dagsenter, psykisk utviklingshemmede, psykisk helse, fysioterapi, ergoterapi og Senter for rusforebygging).

Parallelt med dette ønsker vi å utvikle en mer fremtidsrettet brukerdialog og ønsker faglig råd og anbefaling i dette utviklingsarbeidet.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av elektronisk verktøy for gjennomføring av brukerundersøkelser og konsulentbistand for utarbeidelse av fremtidens brukerdialog
Dato for kontraktstildeling: 01-03-2016
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Rambøll Management Consulting AS, Hoffveien 4, Oslo 0275, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00