Intensjonskunngjøring om kjøp av Steinway B211 flygel

Information

15 - Voluntary ex ante transparency notice
3/16/2016 11:51 AM (GMT+01:00)

Buyer

Nordland fylkeskommune Nordland fylkeskommune
Hans Jørgen Kibsgaard Stengrim Andersen
Prinsensgate 100
8048 BODØ
Norway
964982953

Short description

Musikk i Nordland skal anskaffe et flygel til bruk ved «Det fjerde hjørnet» i Narvik. Av kunstneriske årsaker er det ønskelig med et flygel av type Steinway klasse B.

Steinway er håndlagede flygel, der hvert flygel har sin unike klang. Steinway forhandles kun av en leverandør i Norge, noe som er bekreftet fra Steinway i Tyskland.

Anskaffelsen er stipulert til kr 1,0 mill, og er således kunngjøringspliktig etter forskriftens del II. Dette basert på dialog med leverandøren.

Det er lite hensiktsmessig å kjøre konkurranser om levering av Steinway flygel, da det er kun en aktuell leverandør. Vi har tidligere gjort det (Sortland 2011), og fått inn kun ett tilbud.

På denne bakgrunn vurderes det slik at det forskriftens § 2-1 (2) a. Kommer til anvendelse, ved at det er kun en aktuell leverandør. Da skal oppdragsgiver gjøre en intensjonskunngjøring ihht. forskriftens  9-1A, og ikke inngå kontrakt før det er gått 10 dager fra kunngjøring.

Konklusjon
Flygel til Musikk i Nordland anskaffes ved at det gjøres en intensjonskunngjøring med en karensperiode på 10 dager før det inngås kontrakt med Steinway Norge.


Hans Jørgen Kibsgaard
innkjøpsleder

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00