Rammeavtale på profileringsartikler

Information

2/26/2016 12:31 PM (GMT+01:00)

Buyer

Universitetet i Stavanger Universitetet i Stavanger
Espen Haavardsholm Espen Haavardsholm
Kjell Arholms gt. 41
4036 Stavanger
Norway
971564679

Short description

Universitetet i Stavanger (UiS) ønsker å inngå en ny rammeavtale for profileringsartikler. Avtalen skal ha en varighet på fire år inkludert forlengelser/opsjoner.

UiS ønsker å inngå en rammeavtale med en leverandør som kan levere et bredt spekter av ulike profilartikler, og som kan hjelpe oss med å utvikle og synliggjøre Universitetet i Stavanger sin merkevare til definerte målgrupper.

Anskaffelsen planlegges utlyst april 2016.

UiS er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH). Det betyr at vi forplikter oss til å jobbe for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.

Det betyr at vi i denne konkrete anskaffelsen vil vurdere å bruke kvalifikasjonskrav knyttet til etisk handel. (Se vedlagte kvalifikasjonskrav).

Vi ønsker å forberede tilbyderne og inviterer til leverandørkonferanse ved universitetet, den 17.03.2016 kl. 09:30-11:30. Vår samarbeidspartner Initiativ for etisk handel vil redegjøre for hvordan leverandører kan jobbe for å oppfylle kravene. (Se vedlagte invitasjon).

Samtlige leverandører som vurderer å delta i konkurransen oppfordres til å delta på konferansen. Påmelding til espen.haavardsholm@uis.no så snart som mulig. Det er ingen krav til påmelding for å delta, men det er ønskelig av hensyn til beregning av plassbehov.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Agenda_Invitasjon_Leverandørkonferanse_etiske_krav.pdf 299 KB
Bilag A - Kvalifikasjonskrav inkl svarskjema.pdf 227 KB
Billag 13 Etiske krav - kontraktsvilkår.pdf 290 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00