NRK MA2859/15E - Innkjøpsfaglig bistand

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
12/17/2015 3:41 PM (GMT+01:00)
1/15/2016 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norway
976390512

Closing date has passed.

Short description

NRK ved innkjøps- og kontraktsavdelingen har et løpende behov for leveranser av innkjøpsfaglig bistand. NRK skal inngå rammeavtale om levering av innkjøpsfaglige tjenester.  Behovet er delt i to kategorier henholdsvis:

       eiendomsrelatert innkjøp.

       generelt innkjøp, hovedsakelig innen varer og tjenester.

I hovedsak vil oppdragene være på Marienlyst, Oslo.

Oppdragene varierer i størrelse og omfang og vil være avhengig av vedtatt investerings- og driftsbudsjett. Oppdragene rådgiver vil måtte bistå i vil i hovedsak være i team med en av NRKs egne innkjøpere. Rådgiveren(e) må belage seg på å ha kontorplass på Marienlyst i perioder.

NRKs innkjøps- og kontraktsavdeling består i dag av 8 rådgivere og 1 avdelingsleder. Avdelingen består av svært erfarne innkjøpere med god bred og tung innkjøpsfaglig kompetanse. Avdelingen administrerer og reforhandler NRKs mange rammeavtaler som utgjør 300 – 350 aktive rammeavtaler. Årlig gjennomføres i snitt 100 anskaffelsesprosjekter samt 20 – 30 minikonkurranser. I tillegg gjennomføres anskaffelser i samarbeid med andre nordiske kringkastere samt enkelte andre norske organisasjoner (mest offentlige, men også noen private).

NRKs innkjøpsavdeling bistår også i andre innkjøpsfaglige samarbeid i form av foredrag, benchmarking, erfaringsutveksling osv.

 

Anskaffelsene strekker seg fra de enklere anskaffelser under EØS-terskelverdi til komplekse kringkastingsteknisk utstyr og tjenester som dekker et bredt utvalg av ulike fagområder der anslagsvis 70% av de kunngjorte anskaffelsene er over EØS-terskelverdien.

Eiendomsrelaterte innkjøp strekker seg fra rammeavtaler og prosjekter samt komplekse entreprisefaglige utfordringer. NRK har en omfattende bygningsmasse spredt over hele landet og deler av bygningene er også på gul liste. Firma må vise til erfaring fra tilsvarende kompleksitet og bransje.

Alle anskaffelser gjennomføres av et tverrfaglig team bestående av oppdragsgiver/behovshaver og innkjøper samt eventuell støtte fra NRKs egne ansatte på økonomi og juridisk.

Det er viktig for NRK å inngå rammeavtale med selskap som kan matche og utfylle innkjøps- og kontraktsavdelingen faglig.

Se vedlagte dokumentasjon for fullstendig kvalifikasjonsgrunnlag.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00