Veiledende kunngjøring: Innbydelse til å søke tjenestekonsesjon for å utføre praktisk bistand i Kristiansand kommune

Information

12/10/2015 1:33 PM (GMT+01:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Kristine Knutsen Kristine Knutsen
Postboks 417 Lund
4604 Kristiansand S
Norway
963296746

Short description

Kristiansand kommune vil i løpet av desember 2015 invitere leverandører til å søke tjenestekonsesjon for å utføre praktisk bistand i hjemmet til kommunens brukere.

Kristiansand kommune har et brukervalgsystem for praktisk bistand i hjemmet. Dette er et system hvor personer (brukere) som er berettiget praktisk bistand kan velge mellom privat(e) leverandør(er) og kommunen som leverandør av tjenesten.

Formålet med denne konkurransen er å tildele konsesjon til leverandør(er) av praktisk bistand i hjemmet for å sikre slikt brukervalg. Samtlige søkere som er kvalifisert, vil bli tildelt konsesjon.

Avtaleoppstart var i utgangspunktet planlagt til 01.01.16, men oppdragsgiver har nå intensjon om oppstart av avtale 01.02.16.

Årsak til forsinkelse er politisk behandling av innhold i konsesjonsgrunnlag.

Tjenestekonsesjonskontrakter reguleres ikke av Forskrift om offentlige anskaffelser (FOA), jf. FOA § 1-3 annet ledd, bokstav j.

For å sikre de grunnleggende krav i Lov om offentlige anskaffelser (LOA) vil oppdragsgiver likevel kunngjøre innbydelsen i Doffin - database for kunngjøring av offentlige anskaffelser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00